Duh,duša i telo

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
stvarnoslap said:

Ali duša može, i ona viče.

MIre
Covek se nalazi u blizini Bozjoj. On je Duh, nemoze da govori , da hoda , da radi , da ista cini, jer nema telo, moze samo da oseca..

Mire u sporu sa samim sobom i sa Slapom.

mire000 said:

DUSE VICU POD OLTAROM" u otkrivenju I Bog razgovara sa njima! Po vama je razgovarao sa "samim sobom"!

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Mire ne zna šta je rerkao, samog sebe osporava. Ne mogu da govore, a onda viču pred oltarom.

:D :mig::)

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
1 Sol 5,23: A sam Bog mira neka vas posvema posveti i cijelo vaše biće - duh vaš i duša i tijelo - neka se besprijekornim, savršenim sačuva za Dolazak Gospodina našega Isusa Krista.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Pazite sada objašnjenja kontradikcije.

Ja nisam tema! Mrtvi nemaju glasne zice da govore ali mogu da govore na drugi nacin!

Niko iz duhovnog sveta nije ni sposoban da govori, cak ni djavo, zato i koristi zmiju!

Dakle moguce je duhovima da govore koristeci zemaljska sredstva, ja nisam kontradiktoran! Ti si smesan sto ovo uopste i pominjes!

------

A šta su onda koristili ovi pred oltarom?

Zamislite ove besmislice demonima je potrebna materija da bi govorili.

Zmija u Edenu je bila medijum, radi prevare, a to nije dokaz da demoni ne mogu da govore bez materije.

Sada ispada da su duše pred oltarom uzele materiju da pričaju.

:D :mig: :)

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Pazite sada objašnjenja kontradikcije.

Ja nisam tema! Mrtvi nemaju glasne zice da govore ali mogu da govore na drugi nacin!

Niko iz duhovnog sveta nije ni sposoban da govori, cak ni djavo
, zato i koristi zmiju!

Dakle moguce je duhovima da govore koristeci zemaljska sredstva, ja nisam kontradiktoran! Ti si smesan sto ovo uopste i pominjes!

------

A šta su onda koristili ovi pred oltarom?

Zamislite ove besmislice demonima je potrebna materija da bi govorili.

Zmija u Edenu je bila medijum, radi prevare, a to nije dokaz da demoni ne mogu da govore bez materije.

Sada ispada da su duše pred oltarom uzele materiju da pričaju.

:D :mig: :)
U otkrivenju je u pitanju duhovni svet! Duh sa Duhom razgovara. A izmedju duhovnog sveta i telesnog direktna komunikacija nije moguca bez medijuma.. Nikakva kontradikcija, ti mislis da si mnogo pametan a pokazujes svoju ogranicenost u shvatanju najprostijih stvari. Ovo bi i malo dete razumelo.

I opet si sam sebe ismejao, zalosno je sto ti stvarno i mislis da si dokazao neku kontradikciju,to je jadno. A tvoje bavljenje samnom i trazenje kontradikcije, dokazuje da sam te pogodio u zivac Milose Bogdanovicu. Hteo bi da mi se osvetis kao Laodikeji kad si otvorio temu protiv njega. Znas li koliko je to jadno? :)

Natrag