eto ti verujes sotoni ,jer sotona je rekao da nece da umru,nego ce postati kao bogovi...
Ne pisi gluposti, ovo nema veze sa pitanjem koje sam ja postavio. Ja sam pitao da li je Adam vec bio FORMIRANA LICNOST?
Ako jeste, sta mu je ubacio, znanje, mudrost.. I gde se nalazi to sto je ubacio?
Ako je u mozgu, onda moras da vratis isti mozak kad ga vaskrsnes, jer ako napravis drugi mozak, onda to nije Adam.
Ne mozes "klonirati" coveka pa mu ubaciti ista secanja, jer onda to nije ista osoba!
Ne radi se dakle o kloniranju, vec Bog "vraca u zivot nesto sto je prethodno vec postojalo".. A ako to umre, nestane, ne mozes vise vratiti..
Nije covek robot da "ucitas znanje" u drugi mozak! To dakle nije "vracanje u zivot" vec bi bilo "kloniranje" (kopiranje) o cemu vi pricate!
Dakle, svo vreme tvrdite da Bog "kopira" a ne da "vraca u zivot". Ne pricate o "vaskrsenju", ne znate ni sta taj termin znaci!
Ako ja tebe "kloniram" i ucitam secanja u drugi mozak - TO NISI TI!
Znaci, nesto mora da "prezivljava smrt tela", i mora nastaviti da postoji i nakon smrti, jer ti ne vracas "isto telo", da bi rekao - "radis opravku", sto bi imalo smisla, vec pravis - NOVO TELO!
Ako je dakle, COVEK SAMO TELO, i nema nikakvu drugu komponentu koja nadzivljava smrt, ti moras VRATITI ISTO TELO! A Bog to ne radi!
Znaci, nesto mora postojati VAN TELA!
I nije sotona sve lagao, on je rekao i nesto istine! Kao i to da ce "postati bogovi", to je bila istina, jer Bog posle kaze: ETO COVEK POSTA KAO JEDAN OD NAS!
*Jako vam je plitka teologija..