- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Spoj tela i Duha cini dusu... zivu dusu. Nakon propadanja tela i odlaska zivotodajnog Duha koji se vraca svom izvoru, nema ni duse. ... Sa Biblijom se druzim poprilican broj godina i ona mi je jedino merodavna po svakom pitanju.
1 Sol 5,23: A sam Bog mira neka vas posvema posveti i cijelo vaše biće - duh vaš i duša i tijelo (πνεῦμα καὶ ἡ ψυχὴ καὶ τὸ σῶμα)- neka se besprijekornim, savršenim sačuva za Dolazak Gospodina našega Isusa Krista.
Očito nekima i nakon višegodišnjeg "druženja s Biblijom" ostaje zastor preko očiju.
Sta ce reci bilo koji zivi covek a da pri tome pripada bilo kojoj verskoj zajednici, mene ni pet sitnih para ne interesuje ako to nije u skladu sa Biblijom.
Samo si u jednom u pravu. Ako ti netko nudi budalaštinu a i ti imaš svoju vlastitu, svejedno ti je koju ćeš prihvatiti.
Ja sam odavno zbacio svaki teret sa sebe, ostao je samo Hristov i njega cu nositi dok sam ziv ako Bog da.
Ništa ti ne vrijedi što si "zbacio teret" kad ti je ostala krpa preko očiju. Kad bi zbacio krpu, možda bi i uvidio da nisi zbacio teret, nego istinu.
Znas kako kaze: poznacete istinu i ona ce vas osloboditi, ja sam apsolutno slobodan od bilo kakve ljudske dogme, jedino sam cvrsto vezan za Boziji zakon!
Ne, ti si zarobljen i vezan svojom vlastitom dogmom.
Veruj ti u sat god hoces ja nemam nista protiv, ali isto tako i ja kao slobodoumna jedinka imam apsolutno pravo da iznesem svoje misljenje i ono kao takvo ne mora da se slaze sa tvojim.
Naravno da imaš pravo iznijeti svoje mišljenje, samo to što imaš pravo nipošto ne znači da ti je mišljenje mudro. Dapače, ovo gore ti je besmisleno.[/QUOTE]