Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.301
28. I ne bojte se onih koji ubijaju tijelo, a dušu ne mogu ubiti; nego se više bojte onoga koji može i dušu i tijelo pogubiti u paklu.
O tome sam već dao objašnjenje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
28. I ne bojte se onih koji ubijaju tijelo, a dušu ne mogu ubiti; nego se više bojte onoga koji može i dušu i tijelo pogubiti u paklu.
Zao mi je, ali ne mogu da prihvatim tvoje tumacenje jer nisi uc rkvi i nemas Svetoga Duha, osim toga ovde tumacenje nije potrebno sve je lepo receno.O tome sam već dao objašnjenje.
Ovo sto cu sada reci je veoma bitno!!!
Ako je Adam u bilo kom smislu nastavio da zivi onda se nije vratio tamo gde je bio... a bio je u prahu. Bog Adamu jasno kaze 'jer si prah'! Obrati dobro paznju 'BOG GOVORI' Adamu da je prah i da se tamo vraca. Iz ovoga sto Bog govori jednostavno je zakljuciti da posle tog trenutka zivotodajni Duh sa Adamom nema ama bas nikakve veze. Jer ako Adam nastavlja da zivi Duhom bilo gde, znaci da se nije vratio u prah. A to se direktno suproti onom sto Bog kaze. Svako ko govori drugacije Boga pravi lazovom.
Toliko.
Zao mi je, ali ne mogu da prihvatim tvoje tumacenje jer nisi uc rkvi i nemas Svetoga Duha, osim toga ovde tumacenje nije potrebno sve je lepo receno.
Crkva je sastavila Bibliju.Ne prihvataš jer si unaprijed prihvatio učenje svoje crkve. Od tog učenja si napravio idola. Crkva iznad Biblije umjestoi da je obrnuto.
Crkva je sastavila Bibliju.
Ne znam koja se crkva ne drži nečega, ali vidim da se vi ne držite teme!Još gore sa vas zbog NZ jer se ne držite toga.
Bas htedoh da pomenem nesto i ti me podseti.Ne znam koja se crkva ne drži nečega, ali vidim da se vi ne držite teme!
Naravno, cak ni blizzardov forum nema ovakvo uredjenje, tamo raspravlja na kojoj temi ko sta hoce, skrene se sa teme u potpuno drugim pravcima.Tema je: Duh, duša i Sveti duh!