Duh, dusa i telo cine coveka, sve zivo ima dusu i neku vrstu tela.Isus nije dosao da spasi samo nasu dusu, On je doso da spasi celokupnog coveka, "Sto nije uzeto, nije ni spaseno", Hristos je imao celokupnu covecansku prirodu, sves to covek ima imao je i Isus, sa postavili bi ste pitanje da li je Hristos imao dve licnosti ljudsku i covecansku?
Naravno da nije, on je imao dve volje covecansku i ljudsku jer je imao dve prirode, ali Hristova licnost je licnost Logosa, a ne coveka.
Takticar je najnelogicnija osoba na ovom forumu, ne cita sto mu iznesemo i ne razmislja vec zivi u nekoj svojoj verziji Svetog Pisma, ja sam mu istinu izneo.
Što se tiče logičnosti ne sudi već čuj sebe:
,,Isus nije dosao da spasi samo nasu dusu, On je doso da spasi celokupnog coveka,,
Da li je duša nešto izvan čoveka?
,,...da li je Hristos imao dve licnosti ljudsku i covecansku?,, ,,Naravno da nije, on je imao dve volje...,,
I onda umrla volja umesto zemaljske prirode.AAko je zemaljska volja bila u skladu sa Božjom onda su obe umrle.
Sve njih ja razumemali tebe nikako...pitam jedno ti drugo nudiš...nije problem slažemo li se već zašto ništa ne odgovoriš razumjlivo.