Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Svaka cast Laodikeja, Bog iam tri licnosti, a ne tri sluzbe.
Identicno pravoslavno ucenje.Tri ličnosti obavljaju različite uloge u planu spasenja, tako da je Bog Otac sudija koji sedi na prestolu slave.
Isus Hristos je naš spasitelj koji je prineo sebe kao žrtvu na krstu za ljudske grehe, a danas obavlja ulogu novozavetnog prvosveštenika u nebeskoj Svetinji nad Svetinja,a.
Tvoje verovanje o Svetom Trojstvu je tacno, samo bih dodao, da Otac vecno radja Sina, Duh Sveti od Oca Ishodi i kroz Sina proizilazi, Otac je uzrok Sina i Svetog Duha.Znači - tri ličnosti koje u obostranoj saradnji obavljaju različite uloge u korist čoveka injegovog spasenja.
Jeste, ali tako pise u Svetom Pismu odnosno pise da je Otac rodio Sina, on se vecno rajda, vecno i bespocetno Njegovo radjanje nije kao nase mi to nazivamo radjanjem u nasoj logici ali to je nesto uzvisenije.U prirodu ne....ali mi govorimo o identitetu kada raspravljamo o trojstvu ili ko je Isus npr....Pitao bih mudraca Nelsima da mi objasni to vječno rođenje....kako nešto može biti rođeno a ne imati početak....to je veća misterija nego trojstvo.....
Pitao bih mudraca Nelsima da mi objasni to vječno rođenje....kako nešto može biti rođeno a ne imati početak....to je veća misterija nego trojstvo.....