Član
- Učlanjen(a)
- 24.10.2009
- Poruka
- 434
Dolazimo da se edukujemo. A ti, kota, da si malo pažljivije čitao a ne samo se zalaufao sa besom, video bi kako je moje pisanije bilo iščuđavanje nad načinom na koji pojedinici reaguju i izražavaju svoje stavove, bez da se upuštam u to da li su ili ne ispravni. Bes, agresivnost, nizak stepen tolerancije, vulgarnost... E, samo je to trebalo da bude moja opaska.
Uzgred, ovo je forum gde imaju pristup svi.
I da li se ti, dragi moj, na ovaj način oglašavaš na nekom od sajtova SPC ili nekih sajtova koji se isključivo bave srpskim nacionalnim i verskim pitanjima?
Nešt nisam primetio kako sam nekog ismevao. Jeste da se iščudjavam ... Mogu mislisti kako se tek pripadnici drugih konfesija slatko smeju ovakvim razračunavanjima u okviru vernika SPC.
Uzgred, ovo je forum gde imaju pristup svi.
I da li se ti, dragi moj, na ovaj način oglašavaš na nekom od sajtova SPC ili nekih sajtova koji se isključivo bave srpskim nacionalnim i verskim pitanjima?
Nešt nisam primetio kako sam nekog ismevao. Jeste da se iščudjavam ... Mogu mislisti kako se tek pripadnici drugih konfesija slatko smeju ovakvim razračunavanjima u okviru vernika SPC.