Друго редовно заседање Светог Архијерејског Сабора Српске Православне Цркве

Član
Učlanjen(a)
24.10.2009
Poruka
434
Za neke stvari postoje pomade, njima se ponešto leči. Ako ne, onda ima tabletice, pa može da se javi ko zna ko, Elvis, Majkl Džekson ili već po volji. A može biti da je ndp751 u pravu: udare hormoni u glavu i ništa ne pomaže.
Kad ne može finim nekome da se, ne objasni, nego samo kaže drugačije mišljenje, a taj počne da se frlja sa finim izrazima, onda se mora reći: idi prijatelju potraži stručnu pomoć. Ili u nekoj ovlašćenoj ustanovi ili u manastiru, može kod onog kaludjera u japankama sa lopatom. Zavisi šta te muči. A propo tog lopatara, je l i on beše podržava Artemija?
I, molim te, pojasni kojoj to sekti pripada ova raznolika grupica, sa mnom na čelu? Daj da vidim gde sam, jer ne znam da sam se nekom priključio.
Izgleda gde je najlakše kad se ostane bez argumenata ( i zdravog razuma) bez grompoucateljnih citata o tome da postoji veeeliki kompjuter u Belgiji u kome smo svi, reći sektaši!

Učlanjen(a)
22.03.2010
Poruka
346
E nemojte mi sada begati taman smo se fino posvadjali :tease::rofl:napisite mi koju ruznu rec ovako nemam elana da nastavim:beee:Aleksije D. tanak si za raspravu vise ocekujem od rolovanog Milana

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
24.10.2009
Poruka
434
Što bi se raspravljao? Nisam ja takva intelektualna gromada kao ti. Nemam duhovnika, savetnika, ispovednika, uzora...Nema ko da ame pouči i slabo kupujem te ckvene brošure ispred crkve gde se prodaju sveće i tamjan. I čeka me, sam si rekao, da se pravdam kad dodje čas.

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
981
Ne , ne ja više neću raspravjati , Kota je popio korpu od cure pa sad hoće da iskaljuje bes nad nama . Kotovani idi lepo kod cure pa malo cvili da se pomirite, nemoj ovde da iskaljuješ bes.

Učlanjen(a)
22.03.2010
Poruka
346
Što bi se raspravljao? Nisam ja takva intelektualna gromada kao ti. Nemam duhovnika, savetnika, ispovednika, uzora...Nema ko da ame pouči i slabo kupujem te ckvene brošure ispred crkve gde se prodaju sveće i tamjan. I čeka me, sam si rekao, da se pravdam kad dodje čas.

I vidis zbog toga svega sto nemas zato i jesi kakav jesi,zao mi te je al iskreno.Zato sam ja i napisao da ti nisi Pravoslavac zato i ne mozes da koomentarises o Pravoslavlju.Saces da mi napises da si Pravoslavac pa kako mozes da budes kada sve ovo sto si naveo ne primenjujes?

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Ne , ne ja više neću raspravjati , Kota je popio korpu od cure pa sad hoće da iskaljuje bes nad nama . Kotovani idi lepo kod cure pa malo cvili da se pomirite, nemoj ovde da iskaljuješ bes.

Za tvoju informaciju pomirili smo se:D

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
24.10.2009
Poruka
434
Dakle, bili su u pitanju hormoni.
A kota, ima negde u ovom okeanu buncanja na forumu da sam se izjasnio kao ateista. I staljinista. Ono, znaš već, komunjara do balčaka. Kolko da znaš da me ne pogadja ni to što je neko pravoslavac, budista, katolik, jehovin svedok, satanist, keleraba ili veruje da smo stigli svemirskim brodom i da će neki Munovac da nas potruje i vrati u planetu ŽNJ. Jedino me interesuje kako neko razmišlja. I kad počne da bunca...

Učlanjen(a)
22.03.2010
Poruka
346
Dakle, bili su u pitanju hormoni.
A kota, ima negde u ovom okeanu buncanja na forumu da sam se izjasnio kao ateista. I staljinista. Ono, znaš već, komunjara do balčaka. Kolko da znaš da me ne pogadja ni to što je neko pravoslavac, budista, katolik, jehovin svedok, satanist, keleraba ili veruje da smo stigli svemirskim brodom i da će neki Munovac da nas potruje i vrati u planetu ŽNJ. Jedino me interesuje kako neko razmišlja. I kad počne da bunca...

Imam jedno pitanje za tebe i tvoje istomisljenike.Kako vi kao:komunisti,ateisti i kao sto ti rece staljinisti znate sta je Pravoslavlje,kako mozete o njemu da raspravljate,kako znate sta je zasedanje sabora Srpske Pravoslane crkve i sta je tu ispravno a sta ne?Kako neko ko ne Pripada Srpskoj pravoslavnoj crkvi i ne zna sta ona znaci i kakvo je njeno ucenje moze da komentarise sta je ispravno a sta nije?Kako vi mozete da komentarisete svetog monaha Tadeja Vitovnickog kada ne znate velicino tog duhovnika i sta je on znacio za nas Pravoslavce?Inace me malo zbunjuje sta ateista radi na pdf-religija kako on moze bilo koga ovde da shvati kada u to ne veruje?Ja mogu samo jedno da pomislim da vi ovde svratite da ismevate ljude koji veruju da ih provocirate i pljujete po njihovim svetinjama i njihovim duhovnicima.Pa vas pitam zasto to radite jel vas to zabavlja? Pa nisam ja kriv sto vi ne verujete u Gospoda meni je zao sto ne verujete bice prilike u zivotu kada cete ga kroz suze dozivati ali on tada vas nece cuti.

Učlanjen(a)
22.03.2010
Poruka
346
hahhaha znao sam da ces da svratis malo vamo i cekam te a spremio sam se da izadjem i reko necu dok ne postavis komenar hahahha!Ma necu ih dirati ja to onako sa njima bilo mi dosadno a i Laki je bio malo nervozan:Dali vise nisam :)ko sto bi oni rekli neko mi je malo drmao kavezwacko2

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
hahhaha znao sam da ces da svratis malo vamo i cekam te a spremio sam se da izadjem i reko necu dok ne postavis komenar hahahha!Ma necu ih dirati ja to onako sa njima bilo mi dosadno a i Laki je bio malo nervozan:Dali vise nisam :)ko sto bi oni rekli neko mi je malo drmao kavezwacko2
Ma, znao sam ja da ti nisi neki asasin, ti samo onako mašeš sabljom kao nekim folklornim rekvizitom:assassin:
Nego, Sabor je tema, pa bi bilo lijepo da se o tome piše.

Natrag