Па зашто би се покорио, када и птице на грани знају да је та наредба била масло Британаца, а да је другим каналима до Драже ипак стигло да се не стављају ни у какве формације, шта год било? Ја сам осудио тај злочин, то што Ви читате сваку пету, ја Вас нисам крив. Али још од Вас не добих информацију, да ли Ви осуђујете Титове и злочине комуниста??? Да се не лажемо, били су 100 пута гори.
Шта сам то погрешио за 2. светски рат? Наведите.
Ево сад, да прогласимо и Тита и Стаљина, једне од највећих злочинаца 20. века свецима! Дајте ми слику где то партизани са Титом окрећу колач, како славе Васкрс са јајима. Не правите се блесави. Ако желите, сад да Вам доставим и документ о томе како је Тито мало по мало увео слављење Нове године, да би сузбио утицај Божића?
Знате ли шта се десило са војводом Бојовићем? Да, на то ми нисте одговорили, када сам питао. Ево сад да Вас чујем. За Вашу информацију, Дражина породица је била у логору Д.М. (Још један доказ како су Дража и његови четници "сарађивали" са Немцима, а породица му читаво време рата у логору! Не можете против доказа и очигледних ствари, па џаба Вам је.).
И онда ја не познајем историју? Па да му није било подршке Британаца и совјетских тенкова, баш би они "ослободили". Шта су то "ослободили"? Ослободили нас од окупатора, а завели крваву диктатуру. И онда нек буде неко паметан и нека каже да су Срби добили Други светски рат!
Ту смо. Почните да пишете. Крените од жртава у Вранићу (али напишите права имена). Па онда даље.
Ја Вам доставих списак жртава по именима и презименима, за већину њих и начин на који су страдали, али џаба ти причао некоме, кад он воли "да спава на клупи"!
Четници вршили геноцид? И то породица? 100 000 људи? Јесте ли свесни шта пишете, дајте та имена, доказе, изворе...
Да не пишем о Апису и о овоме. Отворићемо тему, па полако. А видим Ваше познавање историје
Какве црне македонске комите? То су Бугари.
1. Слава Богу што нам даде таквог генерала (Дражу).
2. Али зато није болесно: Голи Оток, Свети Гргур, ћораве кутије, итд, итд.
3. Како то закључисте? Јесте ли одгледали једну емисију, дуел, видео неки од Погледа? Ако сте одгледали, напишите који, па да коментаришемо.
4. Пошаљите. Нек види народ четнике и пилоте. Да не буде да ја нешто лажем.
5. Не причам за мартовске демонстрације, већ за
мартовске преговоре. Како мислите да они који воде герилски рат, а не фронтални, имају непријатеље са 3 стране, а помоћ ни од кога, да ослободе Јасеновац? Конкретан одговор зашто Тито није ослободио Јасеновац? А имао је све услове?
6. Ма да. Па дан пошаље Хитлер на неки Стаљинград, па да гинемо за њега, уместо против њега. Прочитајте мало линкове које сам ставио да ли у првом или у другом мом посту у овој теми. Ако хоћете да отворимо тему?
7. Још чекам право име и презиме. Не знам шта су Вас слагали. Наведите неки извор, ко је то урадио. То ми више личи на усташе.
8.Хахахха. Преблажени часни Тито од Кумровца. То је жалосно што тако мислите.
9. Видите одлично. Него неке ствари само игноришете и правите се да не видите.
10. Свака част. Шта Вам је ујак причао? Да ли је само био радни логор или је то била маска као Стаљинови логори у Сибиру? Не рекосте нам, што Вам заврши тамо ујак?
11.
Боже ти помози. Навео сам Вам линкове, спискови жртава комунизма, још више пута напомињао током текстова. Значи, и Тито је фотељаш? Па шта сам ја друго рекао, него да су се борили за власт? Није баш 95 %.
12.
Шта је са бебама???
13. Напишите нам шта се десило. Али прво напишите колико су заробили немачких војника.
14.
Зашто не знамо где је Дражин гроб?
15. Не, него се сакриј у мишију рупу и чекај Хитлера са примирјем.
16. Шта је? Боли истина? Како да гледам на овај документ? Је ли све црно на бело? Је ли печат? Је ли Титов потпис? Сад почните да вичете: "Вранић, кастрирана деца!", пошто не знате ништа паметније!
17. Све је тачно, али ја сам написао да су Пољску
поделили између себе Трећи Рајх и СССР.
18. Где су битке?
19. Прво, Дража никада није издао такву команду. Друго, то није био геноцид. Треће, само мушкарци су убијени, јесте Дражин војник, али није по Дражином наређењу. Четврто, проучите мало позадину овог догађаја.
20. На какво незнање тачно циљате? Нисам антиваксер, ако Вас баш занима, нити верујем у те глупости, чиповања, 5G мреже и остало.
21. Одговорио сам Вам зашто Дражини четници нису могли да ослободе Јасеновац. Да чујемо паметнију теорију зашто партизани то нису успели да ураде? Изгледа не видите овај линк, све скупа са сликом? Стоји ли Дражин потпис?
- Где видесте Јехова?
- Прочитајте пажљиво. Мислио је на краља на земљи.
- Свакако.
Ваше мишљење о томе што је Св. владика Николај подржавао Равногорски покрет?
Свако добро, с вером у Бога, за Краља и Отаџбину!