Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Cekaj brate moj, napokon si primetio da svako ima svoju ulogu, zna bre Antic.nije Zigic retardiran,on je TARGET MAN sto bi se reklo u Fudbalskom zargonu,cak sta vise u odbrani radi jako dobar posao,mislim na prekide,sto je najbitnije svojom visinom ne smeta Vidicu i ostalim skakacima,tako da je on jedan od bitnijih igraca ove reprezentacije.Realno za nijednog igraca nmg da kazem da igra lose,kenjao sam za Pantelica,ali kad pogledas tekmu onako kako treba onda vidis da svaki igrac ima svoju neku ulogu na terenu.Panta stvara visak kako bi se recimo ubacajima Obradovica ili Jovanovica sa druge strane Krasica ili Ivanovica stvorila gol sansa...A kad vidim ove komentare da je Disljenkovic bolji od Stojkovica,samo cu reci da se ti ljudi vrate malo u proslost i na utakmice u kojima je branio Disljenkovic,kakve smo golove primali,ne kazem da je Stojkovic svetska klasa,ali je pregurao cele kvalifikacije..Primao cudne golove,ali i branio nesto sto se ne brani...tako da molim Forumske Strucnjake da puste Antica da zavrsi ono sto je poceo,pa ako da Bog srece,da se Orlovi okite nekom medaljom...
Jel vidiš sad šta si lupio?E pa ja mislim ovako : Ganu cemo da pocepamo ,posle toga ce da se napale pa ce dobiti i ostale u nashoj grupi !!!! Prolazimo grupu sa prvog mesta !!!