Doctor Wizard leči sve

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Znate cijenjena gospođice, savremena medicina je u stanju da napravi čuda, ali vjerujte da se lijek za vaše tegobe ne nalazi u zvaničnim medicinskim udžbenicima i ustaljenim medicinskim protokolima. Životna praksa nas često uči i zadivljuje svojom jednostavnošću i rezultatima.

Šta vam želim reći, vama je potreban čvrst zagrljaj pun ljubavne energije napaljenog mužjaka od kojeg vam zastaje dah koji vam za trenutak ispomjera sve koščice postavljajući ih na svoje mjesto. Jedan snažan i zaljubljen grmalj može za vas učiniti više nego sve medicine ovog svijeta. Ako ste i vi kojim slučajem emotivno vezani za dotičnog rmpaliju koji vas grli poslije uzajamne razmjene tjelesnih sekreta, uspjeh je zagarantovan.
Pustite anestezije, i uzmite od prirode, s ljubavlju.
Znaci ..spas mi je samo u alternativnoj medicini? Hvala doktore..poslusacu vas savet....a sad odoh ja...nesto zurim...znate...ostavila sam sporet ukljucen.....

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
eto me doco...ali ja i dalje ne bih da bodem..jel moze savetnik death da me zameni..izgleda da je vezan za pacijenta emotivno..pa ce biti nezniji..ja bih je onako bez injekcije prelomila preko kolena..ipak nisam strucna za jake zagrljaje vise sam ...nezan tip...moze i pyc ..eto jes ginekolog ali...iskusan..iskusan...;)

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
eto me doco...ali ja i dalje ne bih da bodem..jel moze savetnik death da me zameni..izgleda da je vezan za pacijenta emotivno..pa ce biti nezniji..ja bih je onako bez injekcije prelomila preko kolena..ipak nisam strucna za jake zagrljaje vise sam ...nezan tip...moze i pyc ..eto jes ginekolog ali...iskusan..iskusan...;)

Sredio je ginekolog situaciju .... Ode pacijentkinja da joj rucak ne zagori .... Da rmpalija ne bude besan kad joj njegova pomoc treba .... ;)

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Izvinite doktore...samo jedan savet...sledeci put nemojte da pokazujete pacijentima vase velike igle..svi ce vam pobeci....

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
to sam i ja rekla doktoru...da ne pokazuje koliki mu je ..hmm..mislim kolika je injekcija ali ne vredi ..on misli da je bolje kad znas sta te ceka...:blum3: nego da te iznenadi...:dntknw:

Član
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
665

A ko je taj iskusni ginekolog, ako smijem da pitam...???

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Doktore imam jedan problem.
Žena je zabrinuta što puno vremena provodim u ustanovi, a naročito iz razloga što su sve žene izašle zadovoljne...tako da ću morati da napustim mesto savetnika. Žao mi je :dntknw:

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
neeeeeeee savetnice ostanite...ostanite..evo sad cu pacijetkinju da degaziram..daleko..da vas zena ne grdi..ostanite..nemojte bezati iz ordinacije...treba nam dobar savetnik..a vi se vise nego dobri...:roll:

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Doktore imam jedan problem.
Žena je zabrinuta što puno vremena provodim u ustanovi, a naročito iz razloga što su sve žene izašle zadovoljne...tako da ću morati da napustim mesto savetnika. Žao mi je :dntknw:

Ih bre Death ... Zar tako da me zavrnes .... Cccccc ... Eto, kad prijatelj ovo uradi, sta onda tek od neprijatelja da ocekujem .... Eeeeh, bem te zivote .....

Natrag