Doctor Wizard leči sve

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Nije nigde problem zato sam i rekao, da se na vreme sporazumemo, u slučaju da je neko u zabludi.. sve je u najboljem redu ;)

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
ohh izvinite ..malo sam se zadrzala na dorucku...eto me..slobodno udjite kvazimodo ..hmm hmm hocu reci nency...sta vas muci..? pod bolovima ste znaci..prvo moramo jednu lokalnu anesteziju...da bol prestane..zar ne doco? dajte jednu..ne veliku ..ne malu..bas kako treba..

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Doooobro...ovo sam podnela...sta dalje...hocete li vi da mi vratite prsljen na mesto ili vam za to trba neko jaci..mislim da pogura....

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Stize Sestro ....

anestezija-v.jpg

silikoni-odlaze-pozdravite-mocnu-injekciju-slika-5769

Izvolite, Sestro, nastavite .....

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
:???::???::???::???::???::???::???:........Jao doktore pa to je jako veliko.......:vorred::vorred:

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
da bodem ja? uhh pa nisam nikada...ne znam hocu li ubosti u pravo mesto..gde je sestra dragana ona ima iskustva sa tim bocama..hajde neka se pacijentkinja skine ...da se ja psihicki pripremim..da mi ruke ne drhte...pusticu nesto od muzike lagano da se nency opusti..

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Evo malo keksica za relaksaciju pacijenta .... Nesto slatko ....

41S0EQ8M19L._AA280_.jpg

Samo lagano Cecilija ... Za sve postoji prvi put ....

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Pa znate..imam problem...Cini mi se da mi je neki prsljen iskocio pa mi treba kiroprakticar da mi ga namesti. Nisam upucena u vas dispanzer pa neznam da li imate takvog doktora?...

Znate cijenjena gospođice, savremena medicina je u stanju da napravi čuda, ali vjerujte da se lijek za vaše tegobe ne nalazi u zvaničnim medicinskim udžbenicima i ustaljenim medicinskim protokolima. Životna praksa nas često uči i zadivljuje svojom jednostavnošću i rezultatima.

Šta vam želim reći, vama je potreban čvrst zagrljaj pun ljubavne energije napaljenog mužjaka od kojeg vam zastaje dah koji vam za trenutak ispomjera sve koščice postavljajući ih na svoje mjesto. Jedan snažan i zaljubljen grmalj može za vas učiniti više nego sve medicine ovog svijeta. Ako ste i vi kojim slučajem emotivno vezani za dotičnog rmpaliju koji vas grli poslije uzajamne razmjene tjelesnih sekreta, uspjeh je zagarantovan.
Pustite anestezije, i uzmite od prirode, s ljubavlju.

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Ne bih da Vas plasim ... Posao sam do operacione sale .....

hirurg2222-300x208.jpg

Samo se Vi opustite, sad ce Sestra da stigne ....

Natrag