Doctor Wizard leči sve

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
neeeeeeee savetnice ostanite...ostanite..evo sad cu pacijetkinju da degaziram..daleko..da vas zena ne grdi..ostanite..nemojte bezati iz ordinacije...treba nam dobar savetnik..a vi se vise nego dobri...:roll:
Ne vredi, ne smem da rasturam porodicu...:dntknw:

Ih bre Death ... Zar tako da me zavrnes .... Cccccc ... Eto, kad prijatelj ovo uradi, sta onda tek od neprijatelja da ocekujem .... Eeeeh, bem te zivote .....

Izvini druže, viša sila, nije mi bila namera da te ostavljam na cedilu. Znaš već kakav je ovaj posao, ne mogu da kažem da žena priča bezveze :dntknw:
Možda, ako baš zagusti telefonom nešto predložim, ništa više :dntknw:

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Izvinte šefe al meni se čini da ste se vi mačica izmjenili otkako smo primili Plavog Anđela. Mnogo vremena provodite zajedno,

Ne secam se da smo primili Plavog Andjela .... Bar ja nisam .... Imam neke probleme licne prirode .... Ne mogu ni ja bas uvek da budem ok, zato i imam vas

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
znam da sam radnik ove cenjene ustanove,ali...
i nama ponekad treba pomoc
posto crnki treba jos sexa a mene su ceo dan j.....
u glavu
da li moze da se izvrsi pravilna i pravedna raspodela
pa da nam obema
bude dobro?

Vjerovatno da samo treba napraviti novu sistematizaciju, tako da one koji su te cijeli dan "j.....
u glavu" prebacimo Crnki. Ponekad su najjednostavnija riješenja i najefikasnija.

P.S.VAŽNO SAOPŠTENJE

Primarijus Dr. Wizard je upravo u temi Napetost na forumu dao neopozivu ostavku na sve funkcije u ovoj klinici.
Ispraćam ga ovom kompozicijom.

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
08.08.2010
Poruka
46
crysmiley1.gif

Natrag