Doctor Wizard leči sve

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
treba mi jps sexa

Evo, bas je tu koleza Ginekolog da uoci u cemu je problem. Sedi, raskomoti se pa da zaviri covek ... je li .. u ... centar ... problema ...

uredska-stolica-slika-1968622.jpg

Kolega, upotrebite nov materijal za ispitivanje .....

2.jpg

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
naravno..ja kad skuvam kaficu ja je skuvam u ibrik..ali pun...moze i za tebe pyc...

Blagodarim Ceco... vjerovatno si Svetlana a možda i nisi... dobro može i Ceca.
A šta li je danas u menzi za doručak? Valjda će moći da se jede.

Dodato posle 4 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Evo, bas je tu koleza Ginekolog da uoci u cemu je problem. Sedi, raskomoti se pa da zaviri covek ... je li .. u ... centar ... problema ...

Kolega, upotrebite nov materijal za ispitivanje .....

Ništa od tog posla. Otišla na more da je tamo uočavaju.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Pa znate..imam problem...Cini mi se da mi je neki prsljen iskocio pa mi treba kiroprakticar da mi ga namesti. Nisam upucena u vas dispanzer pa neznam da li imate takvog doktora?...

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Pa znate..imam problem...Cini mi se da mi je neki prsljen iskocio pa mi treba kiroprakticar da mi ga namesti. Nisam upucena u vas dispanzer pa neznam da li imate takvog doktora?...

Iamo, imamo, kako da nemamo. Radna Terapija! Sve resava!

Obratite se ili sestri Dragani ili sestri Ceciliji. Mislim da ova prva jos uvek nije stigla .... Znaci, primice Vas sestra Cecilija

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Iamo, imamo, kako da nemamo. Radna Terapija! Sve resava!

Obratite se ili sestri Dragani ili sestri Ceciliji. Mislim da ova prva jos uvek nije stigla .... Znaci, primice Vas sestra Cecilija

Za nency2 da se obezbede najbolji uslovi. Nije ona ko ove što dolaze svaki drugi dan kao nešto im fali u stvari bi samo da se vide sa stafom ustanove, sve sam primetio yes3
Dakle nency2 je fina i ozbiljna i to mora da se ima u vidu yes3

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Hvala doktore Death.... Hoce li ta sestra Ceca doci uskoro? Pod jakim sam bolovima i hodam kao Kvazimodo...:vorred:

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Za nency2 da se obezbede najbolji uslovi. Nije ona ko ove što dolaze svaki drugi dan kao nešto im fali u stvari bi samo da se vide sa stafom ustanove, sve sam primetio yes3
Dakle nency2 je fina i ozbiljna i to mora da se ima u vidu yes3

Da nije fina i i ozbiljna, prosledio bih je kod ginekologa. Ovako je saljem kod najboljeg terapeuta koga imamo, kod sestre Cecilije. Zato, ne vidim u cemu je problem .....

Natrag