Pošto ne mogu da odgovorim na temi koja je zaključana iskoristiću ovu .
Radi se o ovom postu:
Moderatori na ovom forumu ne rade svoj posao. Da li zato što neće, ili zato što ih ne interesuje nije važno. Ono što je važno je da ovde na religiji nekoliko likova sasvim slobodno vršljaju, vređaju i spamuju po svim temama bez ikakvih sankcija. Oni sebe predstavljaju kao ateiste, a više su prisutni ovde od samih vernika. Njihova namera nije komunikacija kroz religiozne sadržaje, nego konstantna provokacija, sprdnja, omalovažavanje vernika, i zatrpavanje ozbiljnih sadržaja i informacija konstantnim spamom...
Dok god posao moderatora na religiji obavlja ateista a ne neko iz religiozne branše, i dok god se ne sprovode pravila foruma, ovo će biti neozbiljan i kontraproduktivan forum...
Jako mi je žao što si stekao takav utisak.
Moja iskustva su potpuno suprotna tvojima.
Poredeći ovaj forum sa svim ostalima mogu da kažem da od Jurivake nema tolerantnijeg i boljeg urednika.
Trudio se da briše samo uvrede iako sam ga u PP molio da ni njih ne briše.
Upravo jer je ovo forum o religiji i treba da ostane napisano sve što su učesnici rekli .
Svaka uvreda najbolje svedoči o onome koji je izrekao.
Možda najbolji način da oni koji se interesuju za bilo koju temu sa ovog podforuma upoznaju pripadnike raznih grupa i njihovo ponašanje.
Žao mi je što nekima smeta...dobro de i u pravilniku stoji , ali kako da upoznamo nečiju drugu stranu medalje ako sav čemer koji on istrese urednik izbriše?
Kada bi podforum bio o fudbalu ...bilo bi lako,ali baš na ovom forumu gde bi trebalo da se vidi šta je od nekog učinila njegova zajednica je prosto šteta brisati bilo šta pa koliko god da nije ukusno ili pristojno.
Možda je neko neki put pomislio da je urednik pristrasan.
Jeste !
Pristrasan prema svom poštenju što se meni sviđalo.
Ako je nekom izgledalo da više opominje njega nego nekog drugog onda nije čitao opomene koji su dobijali i drugi.
Mislim da je Jurivaka odlično radio svoj posao.Kod njega nije bilo zaključanih tema,dozvoljavao je svakom da iznese mišljenje.
Spam...
pa ceo internet je jedan veliki spam.
Zato i treba ostaviti ljudima i taj spam da vide kako neko nema pametnijeg posla nego piše postove koji stvarno nemaju veze sa temom.Ali zato treba opominjati kako bi bilo jasno koliko i zašto neko spamuje.
I tako se upoznaju ljudi,ne samo kad se prave fini nego i kada spamuju.
Kako ćemo se bolje upoznati?
@Nostradamus
Pozdrav uredniče,nadam se da je Jurivaka dobro i da će opet biti s nama.
Ako neće želim da ga pozdravim i poželim mu svako dobro gde god da bio.
Tebi želim da imaš što manje posla
a ako neko kuka da ništa ne radiš uvek možeš da ga banuješ zbog kritike rada uredništva.
Ali te najlepše molim da ne budeš lak na okidaču,jer lako je ljude banovati.
Nije uređivanje foruma samo sila i banovina nego treba ljude pustiti da pišu iz razloga koje sam već naveo.
Forum je mesto gde se ljudi sretnu i diskutuju,ako nema ljudi nema ni foruma.
Pozdrav i svako dobro