Dobro jutro :)

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Dobro jutro svima ;)

979.gif

Macula, posto si ti meni sinoc pozelela dobro jutro onda bih ja tebi trebalo sad "Dobro vece" ili... ? :blum3:

I kafa ;)

Poslednja izmena od urednika:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Dobro jutro svima! :)

Sendi, primetila sam da sve ranije i ranije ustaješ. Da li je to zbog uzbuđenja :lol:

COFFEE-CUP-Coffee-Cup-days-comments-words-misc-comments-TO-GIVE-TO-OTHERS-day-k-album-loris-images-goodmorning-nk-cute-JoyJoyNiv-sexy-greeting-food-drinks-drinks-my-album-Hello-coffee-funny-weekend-great-day-Love_large.jpg

[video=dailymotion;x299v]http://www.dailymotion.com/video/x299v_nirvana-rape-me_music[/video]

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.064
images

Dal ce da budu dosta ove kafe ili moram da kuvam jos?:vorred:
Ooo!
Dobro jutro svima! smile3
Hm ja da nemam manira... :acute:(pih svasta ),nego malo kasno za manire:dntknw:...ili rano...ma nema veze!
Dobro jutro ili dan sta vec...svima!;)
Nego Sendi a kafica jel sladja, samo da nije tanja...mmm e bas kako treba...svaka cast...
Evo za sve : Dobrooo jutroooo!!!

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Sendi, primetila sam da sve ranije i ranije ustaješ. Da li je to zbog uzbuđenja :lol:

Pozdrav, Dum ;)
Ne vredi, draga moja, nisam vise mogla da odolim svim tim "slatkorecivim recima". Umiljat, nije hvalisavac... Sta reci :heart: :lol:

Dal ce da budu dosta ove kafe ili moram da kuvam jos?:vorred:

Macula, obzirom da se mi "razvlacimo" skoro ceo dan na temi ne bi bilo lose da skuvas jos a mozes i rucak da pocnes da spremas :lol:

Pozdravljam vas do kasnije ;)

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Dobar dan svima a posebno VIP-ovkama.:)

Novinski članci su me oborili s nogu.
Kako se snalazite sa sedmom silom...:yea:

coffee-coffee-18304261-500-244.gif

mkeko je sveže,tek sam pomuzla kravicu.

I da prezalogajite nešto

026_OakStreetCafe-1.jpg

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Dobro jutro, Sendi, Dum, Njuška i maniristkinjo. :mrgreen:

Dum, kakve su to pesme?:???: :mrgreen:

Njuška, može kafa sa svežim mlekom. yes3 :D

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Sendi ''pečena si''...Osećam ''leptiriće'' kod tebe...:lol:

Ivanjuška, ova tvoja kafa deluje realno...:)

Evo malo da se zasladimo...
9236590abe5307c6b543912f15469ee3_view_l.jpg

Edit: e ne vredi, moradoh da se editujem...Tito, pesma je lepa što pitaš ?:aikido:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
A, ne znam ti ja te ''između redova misli'', moraš bre direktno da kažeš na šta si pomislio...yes3 I nemoj da insinuiraš ovde nešto, ljudi će pomisliti svašta, a u stvari je ništa :lol:

Ma ne znam sad da li je svašta ili ništa, uglavnom u Master temi je bio jedan interesantan post, spominje se neko "obrađivanje" pa sam zbunjen ko, šta, kako... :dntknw: :lol:

Natrag