Dobro jutro :)

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Aaa, znači Sendi je tvoja Dum, ovaj, Nada... A Dum ti verovatno dođe Sendi...wacko2 :lol: Mnogo si bre zakomplikovao situaciju, Delija, ne mogu da ispratim fabulu radnje do kraja. :mrgreen:
Aj da pokušam još jednom. Video si i sam šta je danas Sendi napisala. Nada za mene znači još uvek postoji. :mrgreen: Jel sam se sad još više zapetljao. :lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Ma razumeo sam sve, Delija, ali ja ti pre neki dan prijateljski rekoh da će da te šutne posle farbanja ograde... Čim ti je rekla da nada još uvek postoji, to znači samo jedno: Mora da se radi fasada. yes3 :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Ma razumeo sam sve, Delija, ali ja ti pre neki dan prijateljski rekoh da će da te šutne posle farbanja ograde... Čim ti je rekla da nada još uvek postoji, to znači samo jedno: Mora da se radi fasada. yes3 :mrgreen:
Za nju sam spreman sve da uradim, ništa mi nije teško, imam gvozdenu volju. yes3:mrgreen:

Dakle, Dum postoji. Aj pokusaj jos jednom :lol:
Za mene postojiš samo ti. Vatro moje ljubavi, Boginjo moja. :lol:

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.064
Hm, tema za dobro jutro ili laku noc:dntknw:...cek da vidim ...( Delija, Tito...Delija, Tito... Sendi...), a da , ma da ...:DDobro jutro Sendi, jel vis ti kolko je sati (?):acute:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Macula, a nama ostalima da kažeš "Dobro jutro"? :dntknw: Gde su maniri? :blum3: :mrgreen:

Natrag