Dobro jutro :)

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.024
Tito, izgleda da još uvek preživljavamo, dva dana ne možemo da napunimo jednu stranu...

Naravno, Mena, ako je nestalo, ima još. ;)

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Dobro jutro svima :)

ToastAndCoffee.jpg

[video=dailymotion;x9i7q7]http://www.dailymotion.com/video/x9i7q7_u2-with-or-without-you_music[/video]​

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Dobro jutro svima i od mene ;)

Dum, ja cu dodati i pesmicu :D

I opet za sve vas :D

Poslednja izmena od urednika:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Meni se baš dopao slogan (onaj iz reklame za Maxi)...''Mi smo tu, za VAS''...:) Baš je dražesan....I ''licemeran''....
Nema te Sendi....Da nisi stvarno rešila da se baciš na ''estradu''...?
Nemam ovih dana nešto vremena, da im i ja pripremim malo nekih lepih ''postera''...:lol:

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.024
Dobro jutro i od mene. :)

Dum, hvala za kaficu. ;)

Jutros mi ne ide buđenje, ali nikako... :(
Probaću da se razmrdam, a ako ima još ovakvih, pridružite se. :D

Ovaj snimak je moje godište. Al' sam matoraaaaaaaaaaaa...

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Meni se baš dopao slogan (onaj iz reklame za Maxi)...''Mi smo tu, za VAS''...:) Baš je dražesan....I ''licemeran''....
Nema te Sendi....Da nisi stvarno rešila da se baciš na ''estradu''...?
Nemam ovih dana nešto vremena, da im i ja pripremim malo nekih lepih ''postera''...:lol:

Pozdrav, Dum :)
Ha, to me podseti i na onu pesmu, Djogani ili ko vec peva: "Mi smo tu zbog vas, mi nosimo spas..." , mozda i nju negde upotrebimo :lol:
Ma ne pitaj, obaveze sa svih strana, nikako da se posverim estradi, postala sam kao ovi neodgovorni muzikanti koji samo pricaju o muzici. Nadam se da cu uskoro imati vise vremena :roll:
A i nema mi mog labuda, sokola ili sta je vec pominjao od tih pernatih zivotinja :D
Pozdrav do kasnije ;)

P.S. Dobro jutro, Crvena :)

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Dobro jutro, po jedna da se isprave oči. :D

thumbnailxlarge11285662.jpg

Crvendać, ne brini, dobra je to "godina proizvodnje", mnogi hitovi su tad nastali. yes3 :D

Pozdrav i za Saletov mega-master duo: D&S :mrgreen: Evo izašao je prvi hit: :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Dobro jutro svima. :) Pozdrav Tito, Crvendać, Dum, Sendi. :hi:

A i nema mi mog labuda, sokola ili sta je vec pominjao od tih pernatih zivotinja :D

O verna moja robinjo, dođi svom umiljatom labudu. :lol:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Dragi Delija, sutra pazi kad ti kuvaju kafu da ti slucajno ne ubace nesto. Il' je to il' si prs'o nacisto, drugo racionalno objasnjenje nemam :lol:
Znaš ti dobro koje je objašnjenje. Nemoj da se foliraš. :D Probudila si u meni nemir. O ti probuđena nado, ne muči me više. sorry :lol:

Poslednja izmena:
Natrag