Član
- Učlanjen(a)
- 02.07.2009
- Poruka
- 2.908
Nego,Tito jedva uspeva da prikrije ljubomoru,Delija se bacio u ozbiljan napad dok on tu nešto demagogiše.
Ne vredi ti ta rabota,žene genetski imaju urođen radar za te stvari.Kako Nada meni reče,kiselo ti grožđe...nego pamet u glavu i menjaj strategiju.![]()
Simptomatično je kako se Njuška "oslobodi" samo kad je uz nju još nekoliko žena. :dntknw: Stvarno ne znam zašto, ali primetio sam to kod nje. :blum3:
Njuško, pa ti da posvađaš Deliju i mene? Pa mi kroz tolike "ratove i revolucije" prošli, a da nam žensko pomrsi konce? Ma idi begaj. :blum3: :mrgreen:
P.S. Delija je ionako našao svoju robinju, svoju Nadu. :lol:
Ma Tito hoće da ''crkne'' od ljubomore, što i on nije izašao u Blicu...:mrgreen: :lol:
Neka ga malo..Ima da ga držim u neizvesnosti...Ima da se po'jde ko' mesec...Sve ti je to moja Ivanjuška radoznaloooo. A kao ništa ih ne interesuje...Eeee, znam te puško kad si pištolj bila...:lol:
Edit: Pozdrav Meno![]()
Ako ja nisam zaslužio jednu naslovnicu, onda mis'im stvaaaaarno... :blum3:
Tito, i umetnici moraju od nečega da žive.
A što se Pyca tiče ne brinem, imam ja nekoliko "ubojitih oružja" za njega, ne moram ni da progovorim.![]()
To je tačno. yes3 Što se Rusa tiče, ma ne brinem ja za tebe, znam da si mu ti nerešiva enigma, nego se brinem za njega, stra' me da ne nastrada.
Poslednja izmena: