Član
- Učlanjen(a)
- 02.07.2009
- Poruka
- 2.908
Nego,Tito jedva uspeva da prikrije ljubomoru,Delija se bacio u ozbiljan napad dok on tu nešto demagogiše.
Ne vredi ti ta rabota,žene genetski imaju urođen radar za te stvari.Kako Nada meni reče,kiselo ti grožđe...nego pamet u glavu i menjaj strategiju.
Simptomatično je kako se Njuška "oslobodi" samo kad je uz nju još nekoliko žena. :dntknw: Stvarno ne znam zašto, ali primetio sam to kod nje. :blum3:
Njuško, pa ti da posvađaš Deliju i mene? Pa mi kroz tolike "ratove i revolucije" prošli, a da nam žensko pomrsi konce? Ma idi begaj. :blum3: :mrgreen:
P.S. Delija je ionako našao svoju robinju, svoju Nadu. :lol:
Ma Tito hoće da ''crkne'' od ljubomore, što i on nije izašao u Blicu...:mrgreen: :lol:
Neka ga malo..Ima da ga držim u neizvesnosti...Ima da se po'jde ko' mesec...Sve ti je to moja Ivanjuška radoznaloooo. A kao ništa ih ne interesuje...Eeee, znam te puško kad si pištolj bila...:lol:
Edit: Pozdrav Meno
Ako ja nisam zaslužio jednu naslovnicu, onda mis'im stvaaaaarno... :blum3:
Tito, i umetnici moraju od nečega da žive.
A što se Pyca tiče ne brinem, imam ja nekoliko "ubojitih oružja" za njega, ne moram ni da progovorim.
To je tačno. yes3 Što se Rusa tiče, ma ne brinem ja za tebe, znam da si mu ti nerešiva enigma, nego se brinem za njega, stra' me da ne nastrada.
Poslednja izmena: