Dobro jutro :)

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Nego,Tito jedva uspeva da prikrije ljubomoru,Delija se bacio u ozbiljan napad dok on tu nešto demagogiše.:roll:
Ne vredi ti ta rabota,žene genetski imaju urođen radar za te stvari.Kako Nada meni reče,kiselo ti grožđe...nego pamet u glavu i menjaj strategiju.:D:D:D

Simptomatično je kako se Njuška "oslobodi" samo kad je uz nju još nekoliko žena. :dntknw: Stvarno ne znam zašto, ali primetio sam to kod nje. :blum3:

Njuško, pa ti da posvađaš Deliju i mene? Pa mi kroz tolike "ratove i revolucije" prošli, a da nam žensko pomrsi konce? Ma idi begaj. :blum3: :mrgreen:

P.S. Delija je ionako našao svoju robinju, svoju Nadu. :lol:

Ma Tito hoće da ''crkne'' od ljubomore, što i on nije izašao u Blicu...:mrgreen: :lol:
Neka ga malo..Ima da ga držim u neizvesnosti...Ima da se po'jde ko' mesec...Sve ti je to moja Ivanjuška radoznaloooo. A kao ništa ih ne interesuje...Eeee, znam te puško kad si pištolj bila...:lol:

Edit: Pozdrav Meno :)

Ako ja nisam zaslužio jednu naslovnicu, onda mis'im stvaaaaarno... :blum3:

Tito, i umetnici moraju od nečega da žive.
A što se Pyca tiče ne brinem, imam ja nekoliko "ubojitih oružja" za njega, ne moram ni da progovorim. ;)

To je tačno. yes3 Što se Rusa tiče, ma ne brinem ja za tebe, znam da si mu ti nerešiva enigma, nego se brinem za njega, stra' me da ne nastrada. :(

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
366
ispijala bih ja i meracila kaficu sa vama....vidim,tu su najnoviji tracevi s estrade:yea:...nego,put zove:vorred:

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.026
E baš tako Ivanjuška. ;)

Ne brini, Tito, jeste on "u penziji", al' se još dobro drži. :yea:

Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
366
tito nije ti lako..opkoljen zenama,i to ne bezazlenim:)...mislim da je vreme da se pojavi drugar neki,da malo njega uhvate u masinu..heeeee

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
366
i to sto kazes ....stoicki ti to podnosis tito..neko bi odavno pobegao,glavom bez obzirayes3

Natrag