Dobro jutro :)

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.064
Dobro jutro jos jednom, mislim sta da radim takva je tema, dobro jutro za one koji su dosli s posla pa dremnuli, za one koji su malo dremnuli posle rucka, za one koji su samo eto tako dremnuli, dreme im se i... E da jos kafe... Evoo!!!

Good-night--GoodMorningGoodNight--Good-Night--drinks--witam--%D0%94%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%BE-%D1%83%D1%82%D1%80%D0%BE--Coffee-Cup--great-day-_large.jpg

Jel sad dovoljno... Nego neko me danas zaposli u kuhinju ovde sorry, pitam se ko li je, pa dobro evo i rucak...

bankok_hrana_i_tip_sa_cigaretomgdj.jpg

Valjda ima za sve, ej samo da se zna, crko od posla danas u kuhinji, i jos nesto, ja ne perem sudove...:D

Pa sad ako budete dobri i kazete da je rucak bio dobar, mozda dobijete i desert do veceras...mislim ono malo torte sto je ostalo od Uskrsa, ma, ne, ne,ne dobra je jos uvek sta joj fali, ono da se ne baci...;)

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
A što se Pyca tiče ne brinem, imam ja nekoliko "ubojitih oružja" za njega, ne moram ni da progovorim. ;)

Imaš, imaš, Bog nije škrtario kad te "naoružavo". Kad sam te vidio prvi put, en face... zino sam. A kad sam vidio drugu stranu... i zino i zabalio, a knedlu u grlu tri minuta guto.

713PI_CRVEN_.gif

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.020
E pa, drage devojke, evo živog dokaza za ono što sam već rekla.
Pyc je takav stilista, da šta god mi napravi, samo spada čim me pogleda. Cccccccccccccccccc...

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Dobro jutro, dobri ljudi!:D

canstock3879291.png

Ako je iko posumnjao u moje ozbiljne namere sa ovim bendom
ili u moju posvećenost lupanju, grdno se vara! :lol: Evo i dokaza!yes3

animal19me8.jpg

Razumem ja vašu zabrinutost, ipak sam ja dugo u tom poslu, a ni drug Tito ne zaostaje!:roll:
Pa još kad se uzme u obzir naša bratsko -forumska povezanost, potpuno mi je jasno!:D

P.S. Medo pazi se! Iako znam da, bolje no iko, znaš da je Crvena žena zmaj!:D
I još nešto...

:friends:

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Pa di si, Marsovka... :yahoo: Jel vidiš kako su pokušali da udare mučki na nas (s leđa, kao 'nomad onaj Velju)? :lol: Ali nisam se dao, branio nas i odbranio. yes3 A i ne mogu bez nas nikako, ko će onda da im lupa. :blum3: :lol:

Imaš, imaš, Bog nije škrtario kad te "naoružavo".

Edit: Rus, kako tvoje srce ovo izdržava? Moje mlado pa... prezupčilo... :lol:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Pa di si, Marsovka... :yahoo: Jel vidiš kako su pokušali da udare mučki na nas (s leđa, kao 'nomad onaj Velju)? :lol: Ali nisam se dao, branio nas i odbranio. yes3 A i ne mogu bez nas nikako, ko će onda da im lupa. :blum3: :lol:

Ma tu sam dragi moj!:D Znam da si tu i da ćeš braniti našu čast pa ne brinem! :D
Potpuno sam se prepustila stvaralačkom zanosu!:lol: I znaš šta? Lupam bolje no ikad!:dance2:
Onaj Maksim je za mene malo dete! yes3yes3

Samo ne znam ko beše nomad Velja?:lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Ma tu sam dragi moj!:D Znam da si tu i da ćeš braniti našu čast pa ne brinem! :D
Potpuno sam se prepustila stvaralačkom zanosu!:lol: I znaš šta? Lupam bolje no ikad!:dance2:
Onaj Maksim je za mene malo dete! yes3yes3

Samo ne znam ko beše nomad Velja?:lol:

Znao sam da ćeš ti to znati da ceniš i da kao i ja, živiš za lupanje. :lol: A nomad Velja (sa apostrofom)... ma to je neki naš Šumadinac što je upao u bure s rakijom kad je bio mali pa je malo dezorjentisan neki put. :lol:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Znao sam da ćeš ti to znati da ceniš i da kao i ja, živiš za lupanje. :lol: A nomad Velja (sa apostrofom)... ma to je neki naš Šumadinac što je upao u bure s rakijom kad je bio mali pa je malo dezorjentisan neki put. :lol:

Uvek smo se razumeli!:D

A taaaaaaj Velja!:lol:
Što ne kažeš? Ja bi rekla da je upao u nešto gore od rakije!?:dntknw:
Znaš da je rakija zdrava!?:D

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Nek si ti donela sunce pa makar i u međusmenu.
Iskreno se nadam da sunce ne poznaje granice.;)
Mnogo ste se nešto uklančili.:D

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Natrag