Ovde ima zanimljivih instrumenata,naravno,daću i ja svoj doprinos,nego PYC reče da će biti dirigent pa bismo mogli da vidimo njegovu palicu,da znamo sa čim raspolažemo.:angel:
Će da vidiš kad ti budem popravljo bluzicu i suknjicu, do tad ništa. Sada sam na obuku za upotrebu palice kod Crvene, ona je od svih nas muzički najpismenija dok sam ja najusmeniji. Pokazuje mi šta treba da činim s palicu, prvo mi kratko dala malo teorije a onda krenula sa praksom. Mislim shvatio sam ja to od prve ali ona insistira na stalnom ponavljanju i utvrđivanju gradiva. I tako ja sad do iznemoglosti utvrđujem palicu i nemam vremena više da popravljam bluzice i suknjice. Valjda ću da naučim.
Ne znam šta će PYC reći ali je već rekao da ženski deo VIS-a mora dobro da prekontroliše.
Ja se u to ne mešam ,to su pre svega statusna pitanja, ja sam više za rad yes3
Evo, vidi se da čovjek zna reda. Ne boj se Death, poslije moje vizite ima il da cvrkuću il da otrovno sikću. Ako cvrkuću, to je dobro za orkestar i ne mijenjajte me. A ko počnu da sikću ko zmije, oma me utepajte... šta će mi život ako nisam sposaban da pregledam žensko kako treba il da idem u vizitu kad me zovnu.
Osim Pyca koji će da me istresa iz gaća i obnavlja boju na bubamari, al' to ćemo da rešimo na PP. K'o će koga, videćemo. Možda on osvane obrijan, a da se i ne nada...
Pa već mi sve dlake otpale, te tvoje vježbe za palicu gore od hemoterapije. Poslije svake punu šaku vitamina progutam al, ne pomaže. Ovo je amaterski sastav a ti hoćeš od mene da napraviš profesionalca. Smiluj se, ja sam penzioner, ovo radim honorarno, mala penzija, previše minulog rada, tek da popravim krvnu sliku i da se prisjetim udarničkih dana. Eeee, kad se sjetim kako sam nekad maho palicom i udaro... a bubamare bile čvrste, onako jedre i velike, prave mutant bubamare... ko da su pored Fukušime rasle.
Izgleda da sam i ja bankrot sa zahvalnicama, hebiga.