Član
- Učlanjen(a)
- 05.09.2013
- Poruka
- 4.465
Pokazi mi sta to pise u Bibliji sto je djavolja laz.Ovo dolje ti je đavlija laž.
Jel da je Isus Marijin prvenac???
Jel da je nakon Isusa imala jos dece???
Jel ti ne verujes u ono sto pise u Bibliji?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pokazi mi sta to pise u Bibliji sto je djavolja laz.Ovo dolje ti je đavlija laž.
Ovo dolje ti je đavlija laž.
To samo vama može past na pamet .Da li cete je mozda nazvati i Boginjom?
Kako te nije sram , i ti sebe nazivaš vjernikom , iznoseći ovake gnusne optužbe i lažiDa li za Nemce i Hrvate nema problema sto je Marija bila Jevrejka,Zidovka?,i sta mislite kako bi se sa njome postupalo da je zivela u NDH za vreme 1941-1945 ,ili pak u Hitlerovoj Nemackoj?Da li bi se i onda klanjali njoj ili bi je silovali i zaklali???
Dali ti uopšte pročitaš nešto kad napišeš , dase tebe pita tibi nas Hrvate sve pobijo ko zečeve , ali hvala Bogu ,i Bogorodici nepita teseDa li se promenilo misljenje Nemaca i Hrvata prema Jevrejima,a i sam Isus je bio Jevrejin,Zidov.
Da li bi se ustaski i hitlerovi vojnici poklonili pred Zidovom ili bi ga opet ubili?
Ona je rodila Hrista ,a ne Boga jer je Bog na nebu.To samo vama može past na pamet .
Mije zovemo Bogorodicom , i što tu nevalja , mi vjerujemo daje Isus Bog . Tko je Isusa rodijo , dali znaš ?
Pa kako bije trebali zvati , nego Bogorodicom .
Kako te nije sram , i ti sebe nazivaš vjernikom , iznoseći ovake gnusne optužbe i laži
Dali ti uopšte pročitaš nešto kad napišeš , dase tebe pita tibi nas Hrvate sve pobijo ko zečeve , ali hvala Bogu ,i Bogorodici nepita tese
Pogledajte prilog 144830
Ona je rodila Hrista ,a ne Boga jer je Bog na nebu.
Ona, Blažena Djevica Marija rodila je Krista - Sina Božjega - koji je rođen od Oca prije svih vjekova.
Jedna prelijepa pjesma. Sve je rečeno.
Dakle rodila je sina Bozjega ,a ne Boga Oca,Svemoguceg?Ona, Blažena Djevica Marija rodila je Krista - Sina Božjega - koji je rođen od Oca prije svih vjekova.
Jedna prelijepa pjesma. Sve je rečeno.
Ne vredi, sve same iste optuzbe i mantre godinama. Mislim da bi svaki odgovor bio suvisan.. Da ti popadne muka kad procitas te odvratnosti, zapenio covek i lupa, ne shvata da su mu reci kao vetar kad puse, pravi veliku buku i digne prasinu, no sutra je sve isto.. Jos gore je sto on misli da je nekog "uznemirio" a nemiran je on sam, jer Hristov nije..