Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.303
Idoli su njihovi srebro i zlato. Oči imaju a ne vide, uši imaju ,a ne čuju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Eh da je kojim slucajem Marija bila ziva za vreme Paveliceve NDH,kao zidovku bi je ustase ili silovale ili ubili...,kao i svu njenu zidovsku decu.
Idoli su njihovi srebro i zlato. Oči imaju a ne vide, uši imaju ,a ne čuju.
Eh da je kojim slucajem Marija bila ziva za vreme Paveliceve NDH,kao zidovku bi je ustase ili silovale ili ubili...,kao i svu njenu zidovsku decu.
Ajde reci zašto je greh klanjanje Mariji?
'Ljudski' šljam se najbolje očituje i prepoznaje po mržnji prema Iusovoj Majci Mariji.
ja sam pripremio kokice
5.Moj 4: 15„Пошто нисте никога видели оног дана кад вам се Јехова код Хорива обратио из ватре, добро пазите на себе16 да се не бисте искварили и направили себи резбарени кип било чега: кип мушкарца или жене,17 кип неке животиње која је на земљи или неке птице која лети небом,18 кип неког створења које гмиже по земљи или неке рибе која је у води.19 Кад подигнете поглед према небу и видите сунце, месец и звезде, сву ту небеску војску, немојте пасти у замку да им се клањате и да им служите. Њих је Јехова, ваш Бог, дао свим народима под небом.Ajde reci zašto je greh klanjanje Mariji?
POREKLO KULTA DEVICE MARIJE
Kult o kome je ovde rec - vodi svoje poreklo iz prastarog Vavilonskog kulta boginje plodnosti - boginje majke.
Njegov začetnik je Semiramida - žena Nevroda Nojevog praunuka i
Zajedno sa Nevrodom - semiramida je razvila kult magije, usko povezanim sa sveštenstvom zavetovanim celibatom, što je bio verski plašt radi skrivanja preljube, bluda, homoseksualnosti, lezbejstva i sodomije.