Djevica Marija-Velika Gospa 15.08

Član
Učlanjen(a)
31.12.2011
Poruka
1.534
Е, мој Геро. Ниси ти још прокљувио Мику. Лаодикеја је под његовим патронатом. Овај ти је намазан свим бојама. Мало ситне провокације, мало те прави блесавим да испадне како не знаш шта пишеш и говориш, мало преусмеравања теме итд.

ZNAM ADRIANE, SMETA TI SADA I NASE ULJUDNO PONASANJE, hahahahaha.

Уљудно? Мислиш лицемерно?Лепо сам вас описао као трговце који се смешкају само да увале буђави производ коме истиче временски рок.

Pogledajte prilog 43210Pogledajte prilog 43211

Adriane, cekamo na tvoj odgovor.

Мико, нисам ти ја Рис да покушаваш те форе и фазоне. Можеш ти да чекаш вековима као што сам и ја чекао неке твоје. За нешто се правиш као ни да нисам исписао. Покушаваш да ме правиш блесавим, то можеш са неким ко не разуме са ким има посла.

Ma znam ja ko je Mika,ngo da se nsalim malo!

pozdrav od Gere.

Mozda im je Elen Vajt reinkarnacija Marije Isusove majke?

Epa sd si pokazao koliki si idiot.

nije tu u uvredu ali sledi za svojimpostovima.

Pozdrav od Gere.

Poslednja izmena od urednika:
UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322
Gero i Ris malo su se prepirali ali je to zanimljivo pratiti.
napisao Ris: Matej 13:55,56 "Nije li ovo drvodeljin sin?,ne zove li se MATI njegova MARIJA,i BRACA njegova JAKOV i JOSIJA i SIMON i JUDA? I SESTRE njegove nisu li sve kod nas?Odkud njemu sve ovo?
I sablaznjavahu se o njega. A Isus im rece ......" Iz ovoga se jasno vidi da je Isus imao najmanje 6 brace i sestara.

Luka 8:19-21 "Dodjose pak njemu MATI i BRACA njegova...."

Marija,iako je rodila Isusa ,nije bila njegov sledbenik sve do njegove smrti. Postala je njegova ucenica,tj hriscanka tek posle njegove smrti.
Matej tu riječ upotrebljava za Isusovu braću, a Pavao za braću po vjeri u Krista.Isus kao najbolji čovjek, koji je ikad hodao kuglom zemaljskom, nije mogao ne poštivati svoju majku, a što ju je u Kani Galilejskoj oslovio: »Ženo«, ne znači da je nije posebno poštivao. Koliko mu je bila važna, pokazao je najbolje kad je s križa svoju Majku povjerio upravo onom učeniku kojega je najviše ljubio. U Izraelu se pojam »braća i sestre« nije shvaćao tako usko kao u našoj civilizaciji, nego je označavao i širu rodbinu - dakle i bratiće i sestrične.Nema nikakvih poteškoća da Marija bude u nebu i – tijelom. Ta i Isus je imao tijelo nakon što je uskrsnuo: Zar Toma nije opipao njegove rane na rukama i u boku? Zar nije čak i jeo? No Isusovo tijelo bilo je »uskrsnulo tijelo« te je mogao prolaziti i kroz zatvorena vrata. Tako je Marijino tijelo na nebu »uskrsnulo tijelo«, a i mi vjerujemo da ćemo po suđenom danu imati također uskrsnulo tijelo.
Ne treba vijerovati nekakvim vračarama i lažnim čarobnjacima i lažna ozdravljenja. Treba vijerovati u Isusa, a zasto nebi vjerovali i u njegovu majku? Fatimska ukazanja jasno govore koja su se i obistrila Majka Božija je rekla vidjeli ste pakao. Budeli svijet poslušao moje riječi, mnoge će duše biti spašene, a mir će zavladati svijetom. rat se približava svome kraju. Ne budete li prestali vrijeđati Boga tada će tijekom pontifikata Pija 11 započeti novi još strašniji rat. kada ćete ugledati osvijetljenu noć svijetlošću nepoznata podrijetla znajte da je to važan znak kojeg vam je uputio Bog. Bog će kazniti svijet, poradi pokvarenosti, ratom, glađu, progonstvom crkve Svetog Oca pape. da se to nebi dogodilo ja ću doćo i pozvati ću na pomirenje Rusiju mom neokaljanom srcu prve subote u mjesecu. Bude li se slušalo moje želje, Rusija će se preobraditi i zavladat će mir. Ne budu li moje riječi poštovane, pogrešno će se učenje proširiti. Nastat će ratovi i progonstva. Dobri će biti mučeni. Sveti će Otac morati mnogo pretrpjeti. Sve što je Gospa rekla malim pastirima se obistrilo. Prvi svjetski rat je završio za nepunih devet mjeseci. Drugi svjetski rat je zapoceo tjekom pontifitikata pape Pia 11. Nepoznatu svijetlost u noći neki teolozi tumaće kao bacanje prva atomske bombe. Komunistička ideologija je zavladala Rusijom, odakle se raširila na prostoru pola Europe, da bi se 1989. godine i ta raspala. a 13. svibnja 1981. godine, papa Ivan Pavao 2 je zamalo poginuo u atentatu koji je izveo turčin Ali Akca. tijekom zadnjeg ukazanja 13. listopada 1917. godine, brojni vjernici, koji su se okupili u Fatimi bili su svijedoci nevjerovatnih događaja. usred jake grmljavine izgledalo je kao da će Sunce pasti na Zemlju.
Pogledajmo svi ovaj video, padajućeg Sunca na Zemlj.
<span style="color:#0000cd;">
Isabaleta, lijepo si ovo napisala: "Tako jednostavno rečeno. Istina je uvijek jednostavna, ali da se prepozna istina treba imati čiste oči i otvoreno srce."

Učlanjen(a)
22.12.2010
Poruka
1.500
Pa ona se zena trudila da oponasa Mariju,Isusovu majku?
Mozda ce i nju jednog dana proglasiti boginjom?
sta bi to falilo?
;)

Učlanjen(a)
22.12.2010
Poruka
1.500
Eh bre Laodikejac,
pa to isto su mislili i u I veku nase ere,pa eto u nekom 7,dal 8 veku uspostavise kult postovanja Dijevice Marije.
Zasto mislis da se ne bi moglo slicno desiti i sa Elen Vajt za neki 100 godina naprimer???
Jesam li ja rekao nesto lose ili ruzno za nju???

Dali jednom devica,uvek devica???
Sta mislite ,dal Je Marija imala posle Isusa jos puno ,puno dece?,najmanje 6???

Član
Učlanjen(a)
15.01.2013
Poruka
555
On se samo folira da nema pojma o pojmu šta je bezgrešno začeće i Marijino uznesenje, namerno provocira, a mene to baš zabavlja, jer da nema takvih, nikada nebi znao kakav sam ja.

Učlanjen(a)
22.12.2010
Poruka
1.500
Isabelita
ne znam dal znas da brojis do 10,ne treba vise.nemoj da se plasis sto taman rece 666,nije toliko veruj mi,on se sali,folira,blefira.
Evo otvori samo jevandjelje
Matej 13:53-56
[SUP]53[/SUP] I kad svrši Isus priče ove, otide odande.
[SUP]54[/SUP] I došavši na postojbinu svoju, učaše ih po zbornicama njihovim tako da Mu se divljahu, i govorahu: Otkud ovome premudrost ova i moći?
[SUP]55[/SUP] Nije li ovo drvodeljin sin? Ne zove li se mati njegova Marija, i braća njegova Jakov, i Josija, i Simon, i Juda?
[SUP]56[/SUP] I sestre njegove nisu li sve kod nas? Otkud njemu ovo sve?
Eto da lakse racunas kolko je Marija isusova majka imala dece,oznacio sam crveno,a za sestru,uh izvini nije sestra,to je jednina,pise sestre,znaci najmanje 2 ih ima...
Sta tebe tu buni?Kakav te djavolov glas drma?Mozda te drma istina iz Biblije kad vidis kolko je samo Marija imala dece sa Josifom?
Dal si ti mislila da Marija nikada nije imala sexualno iskustvo sa muzem?Biblija govori drugacije.
Tek nakon rodjenja Isusa Hrista ,imala je sexualni odnos sa muzem Josifom.
Matej 1:24,25

[SUP]24[/SUP] Kad se Josif probudi od sna, učini kako mu je zapovedio anđeo Gospodnji, i uzme ženu svoju.
[SUP]25[/SUP] I ne znaše za nju dok ne rodi Sina svog prvenca, i nadede Mu ime Isus.

Natrag