Član
- Učlanjen(a)
- 31.12.2011
- Poruka
- 1.534
Cuda koja se danas desavaju u vidu navodne pojave device Marije, i sva druga cuda koja se desavaju unutar tradicionalnih crkava, nisu proizvod Bozanskog delovanja vec sotonskog.
Biblija nas upozorava da sam djavo moze da cini cuda i da se pretvara u andjela svetla:
"Jer takvi lažni apostoli i prevarljivi poslenici pretvaraju se u apostole Hristove.
I nije čudo, jer se sam sotona pretvara u anđela svetla.
Nije dakle ništa veliko ako se i sluge njegove pretvaraju kao sluge pravde, kojima će svršetak biti po delima njihovim" ( 2 Korincanima 1. 14 -15 )
Dakle, biblijska Marija DA, kao zena kroz koju je rodjen spasitelj Gospod Isus Hristos, koja je jednaka sa svim svetima, i koja ce biti na nebu nakon vaskrsenja kao i svi verni.
Sve ostalo je pod znakom pitanja, i stoji pod lupom provere putem reci Bozje i licnoj zajednici sa Bogom.
Isus je jasno rekao kakvi ce biti znaci onih koji su od Boga,i zmije ce ih ujedati i nece se otrovati,isceljivace a ne (leciti medicinom kao vase bolnice) jasno mi je zasto ti cuda ne odgovaraju a kako ce te propagirati medicinu,farmaceutiku od koga zive vasi doktori?
Provaljen si sto %s moje strane Laodikeja.
Pozdrav od Gere.