Bravo,samo zasto niko ne sidje na dno i preuzme onu knjigu ISTORIJA GALAKSIJE.....,vama priselo kad ste videli prve slike,pa naravno da ni ja nisam naseo na ovako nesto,zanemario sam i prelistao naslove koji se nude,u vezi ovih slika i ja sam istomisljenik, ona knjiga mi je bila veoma zanimljiva,a spominju se dinosarsi - a to je i tema ove diskusije, ko je citao u Bibliji ''OTKRIVENJE"? ako neko jeste rekao bi da se udubljujuci u tekst nasao u neverovatnom naucnofantasticnom filkmu - ako je neko izmislio to poglavlje pitanje je koliko mu je razvijena masta i do koje granice,slicno tome i ova knjiga,a izdvojicu neke teme: raspad bozijeg carstva i gde odlazi lucifer,zasto azijanti jedu sve i svasta,i dali su im oci nakosene zbog klimatskih uslova,koji su se ratovi vodili kroz vreme,ko je DONEO DINOSAURSE I ZASTO I KAKO SU UNISTENI,vanzemaljci na zemlji,stvaranje coveka ulogom vanzemaljaca,(DR.Eric Pearl-REKONEKCIJA,u njegovoj knjici pise PONOVNO POVEZIVANJE i OSLOBADJANJE DNK-Lanaca,zasto i ko je onesposobio nase sva DNK-lance,reptili na zemlji,njihova vladavina,plava krv-Hitler (kroz istoriju vladajuca klasa se rodbinski vencavala i radjala decu - ali nisu bili degenerici - ta sposobnost je data njima,kroz istoriju pecati,zastave,mnogih vladajucih imala je simboliku reptila-zmija,zmaj, i danas najprofitalnija organizacija koja trlja ruke od profita kada smo sve vise bolesni nosi znak zmije okomotane oko maca,ko je stvorio islam i zasto......kazem meni je bila zanimljiva knjiga nakazem da verujem u sve sto pise ali je za ubijanje vremena o.k