Dinosaurusi - delo bezboznika

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Mislim da nije uputno citate iz Talmuda poistovjećivati sa citatima iz Biblije, odnosno davati im značaj božanske riječi, jer većina onoga što piše u Talmudu nije ništa drugo do mišljenja i rasprave ondašnjih rabina i teologa.

Član
Učlanjen(a)
15.10.2010
Poruka
572
Mislim da nije uputno citate iz Talmuda poistovjećivati sa citatima iz Biblije, odnosno davati im značaj božanske riječi, jer većina onoga što piše u Talmudu nije ništa drugo do mišljenja i rasprave ondašnjih rabina i teologa.

Mozda!ali mene Talmud asocira na darvinovu teoriju o evoluciji covek-majmun,zivotinja.

Nisam dzaba boldovao stih o majmunima slucajno,kad se setim kako su nas ucili da smo postali od majmuna,postade mi jasan Talmud.

Bez uvrede evolucionistima,ateistima.

Pozdrav.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
darvin je nebitan, on je pokazao osnovne dokaze, najveci dokazi koji su ucrtali evoluciju kao cinjenicu su dosli posle njega, ni jedan dokaz protiv teorije, vernici vole da idu protiv nauke al ovde ispadaju krajnje smesni :)

Član
Učlanjen(a)
15.10.2010
Poruka
572
darvin je nebitan, on je pokazao osnovne dokaze, najveci dokazi koji su ucrtali evoluciju kao cinjenicu su dosli posle njega, ni jedan dokaz protiv teorije, vernici vole da idu protiv nauke al ovde ispadaju krajnje smesni :)
To cemo sutra da vidimo kad ja iznesem svoje argumente a dotle razmisli o ovom naslovu:DNK protiv evolucije?Sta nauka govori o DNK?

Pozdrav.

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
To cemo sutra da vidimo kad ja iznesem svoje argumente a dotle razmisli o ovom naslovu:DNK protiv evolucije?Sta nauka govori o DNK?

Pozdrav.

dexter religija ima adekvatne dokaze xD sve oni znaju, oni bre pomocu slicica znaju da covek ima zajednickog pretka sa majmunom i drugim zivotinjama, znas ti bre koju oni tehnologiju imaju? bolje da se ne kacimo sa dexter religijom i njenim sledbenicima ima da nas evoliraju u majmuna ili nekog dinosaurusa

od kako su dosli ovde poceli su da se ismejavaju ljudima sto veruju u boga, ali bas ismejavaju i da ih ponizavaju, pa su mi se malio popeli na siljak i malo sam resio ja njih dsa ismejavam da vide malo kako je to

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
svi ljudi koji se bore na bilo koji način dokazati evoluciju,
negiraju Boga, Božji Zakon, Krista i žrtvu koju je Jehova dao za nas grešnike,
jer nas je ljubio ljubavlju jačom i od smrti

na kraju če se svi ti ljudi shvatiti, ako se ne probude na vrijeme dok traje vrijeme milosti, da su preko teorije evolucije,
bili prevareni od samog sotone

@jurivaka
uredniče dobro ste napisali za talmud
to je čisto obično ljudsko filozofiranje, bez ikakvog Božanskog nadahnuča
ali nažalost ljudi i talmud više vole nego Sveto Pismo jer su uvjereni da če tamo nači veću mudrost,
nego u Božjoj Objavi

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
spedy, znaci sotona je podmetao fosile i namestao da svi budu stari tacno koliko treba da bi izgledalo da se evolucija desila, sotona je napravio fuziju drugog hromozoma da bi izgledalo da imamo zajdnickog pretka sa simpanzama, sotona je razvukao svetlost od udaljenih zvezda i galaksija da bi izgledalo da je svemir star, sotona je podmetnuo fosile dinosaurusa svuda da bi unistio nasu veru, i jos mnogo toga.
Pa sta tu bog radi onda ?

Član
Učlanjen(a)
15.01.2013
Poruka
555
Bog ja podmetnuo Spidija.

(već sam zažalio zbog ove rečenice)

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
sotona je podvalio nauku o evoluciji
da mnoge zavede u propast
evolucija uči da je čovjek nekakva životinja na višem stupnju od obične životinje
Biblija uči da je čovjek djelo Božjeg stvaralačkog genija
evolucija kaže nema Boga
Biblija kaže
Ja sam Jehova Bog tvoj Jedan Jedini, nemoj imati drugih bogova uz mene

jao jao jao svima koji su dokazali da je nekakva kost starija od 6000.g

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Hahaha! spedy, stvarno si hrabar kada tako iznosiš mišljenja i o nečemu što ne poznaješ. Za tvoju informaciju, evolucija ne kaže da nema Boga. Ona se ne bavi istraživanjem Božijeg postojanja ili nepostojanja, nego porijeklom vrsta na Zemlji.
Dakle, oprezno sa iznošenjem sudova, ugozićeš svoju reputaciju:dtyste:

Poslednja izmena:
Natrag