дигитални анђео 3 - стоп биометрији

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Oprosti ti meni ako sam bio malo grub, tvrdoglav sam po prirodi cesto me iguman kori zbog toga.Kaze on meni ti kad hoces da nesto dokazes ides glavom kroz zid moras vjezbati trpljenje i smirenje.E ako sam ti nesto skrivio mislju,djelom i rijecju oprosti meni gresnom.

E, pa, ko mu ne bi oprostio, kad ovako skrušeno moli za oproštaj? Sektore, sektore..., grešniče!

Član
Učlanjen(a)
14.10.2009
Poruka
434
Jurivaka, izvini sto ovako kazem, ali moras li ti biti svakoj corbi mirodjija?

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Oprosti ti meni ako sam bio malo grub, tvrdoglav sam po prirodi cesto me iguman kori zbog toga.Kaze on meni ti kad hoces da nesto dokazes ides glavom kroz zid moras vjezbati trpljenje i smirenje.E ako sam ti nesto skrivio mislju,djelom i rijecju oprosti meni gresnom.

Nemam ti šta oprostiti :dntknw:, Ti si OK . Samo se malo nismo razumeli i to je to. smile3
Vidim da čitaš iste stvari kao i ja, imali bismo o mnogo čemu da prodiskutujemo. Baš bih volela.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Jurivaka, izvini sto ovako kazem, ali moras li ti biti svakoj corbi mirodjija?

Prvo, znaš li da smo na forumu, a ne u kuhinji? Drugo, tvojoj čorbi neću biti mirođija, budi siguran. Treće, sektor mi je simpatičan, pa volim da ga malo bockam:)
A sad da je tebe nešto pitam. Jesi li ti ovdje nečiji advokat?

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Šta vam je bre ljudi? Te čorba, te mirođija, te advokat, još samo drveni nedostaje.
Razgovaramo, razmenjujemo mišljenja i ništa više.

Evo i meni je Jurivaka simpatičan a baš smo se raspravljali na jednoj od tema. :)

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Šta vam je bre ljudi? Te čorba, te mirođija, te advokat, još samo drveni nedostaje.
Razgovaramo, razmenjujemo mišljenja i ništa više.

Evo i meni je Jurivaka simpatičan a baš smo se raspravljali na jednoj od tema. :)

Pa, vidiš li, čovjek bi da određuje gdje će i kada će se ko javiti na Forumu. Eto, sad moram, radi takvih da ponovim po ko zna koji put: Ovo je forum. Svi članovi foruma imaju pravo da učestvuju u raspravama i iznose svoja mišljenja na svim temama na ovom Forumu.

Član
Učlanjen(a)
22.02.2010
Poruka
65
Dosla su zadnja vremena . Upzorenja svetih otaca su logicna jer oni bolje i lepse mogu sagledati stvarnost od nas ,jer nisu kao mi optereceni svakodnevnicom.

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Dosla su zadnja vremena . Upzorenja svetih otaca su logicna jer oni bolje i lepse mogu sagledati stvarnost od nas ,jer nisu kao mi optereceni svakodnevnicom.

Došla...ali opet, sve od nas ljudi zavisi, ako se popravimo i pokajemo, možda Bog odloži rečeno zarad tih dobrih.

Kao što je hteo da poštedi Sodomu ako nadje dovoljan broj pravednih.
Samo On jedini zna kad će i šta biti.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Ljudi, kakva zadnja vremena? O čemu pričate? Zar mislite da ćemo tek tako nestati - ovako okupani, siti, nasmijani...? Ma, nema govora! Treba prije nestajanja prvo da propatimo, da prođemo kroz sva moguća iskušenja, pa kada to obavimo, onda, možda, - u crnu rupu!

Član
Učlanjen(a)
19.12.2009
Poruka
193
Ljudi, kakva zadnja vremena? O čemu pričate? Zar mislite da ćemo tek tako nestati - ovako okupani, siti, nasmijani...? Ma, nema govora! Treba prije nestajanja prvo da propatimo, da prođemo kroz sva moguća iskušenja, pa kada to obavimo, onda, možda, - u crnu rupu!

Jurivaka lako cemo ovo rijesiti.U naredne 3 godine prati desavanja i uporedi sa ovim postovima sto smo pisali, pa vidi ima li istine.Podsjecas me malo na nevjernog Tomu iz Jevandjelja koji je tek povjerovao kada je svoj prst stavio u rane na rukama Gospoda Isusa Hrista.Tada je Gospod rekao Tomi, blago onom covjeku koji nevidje a povjerova.Ja imam neki predosjecaj da ces ti posle tih desavanja mozda biti veci vjernik od nas sviju.smile3

Natrag