Član
- Učlanjen(a)
- 31.12.2011
- Poruka
- 1.534
Da, 1.Petrova 3.19-20 je stih koji može da zavara.Problem za takvo rezonovanje je što se gubi iz vida da su ti duhovi anđeli u predpotopnom dobu imali ljudsko obličije da bi imali seksualne odnose sa ženama i od njih su se izrodili nefilimi. Potop je uništio nefilime i tela anđela koji su bili u ljudskom obličiju ali oni su duhovi tako da su izašli iz tela sad zarobljeni u predelima tartara. Tako da je problem ako njih pomešamo sa duhovima umrlih.
Peko 71! brate moguce da su medju ljudima bili i andjeli,oni jesu spavali s ljudckim zenama!i rodili su se NEFILI,to jest veoma snazni ljudi
koji su sebe smatrali za bogove:Mozda su odatle i potekle legende o Herkulesu i sta ja znam tamo kakvih sve polubogova koje legende opisuju.
Ali radi se o tome da se u stihovima govori da je ostalo samo OSAM dusa na spasenje!sta to znaci?znaci da su i ostali-ljudi bili unisteni a ne samo ti andjeli-nefili.Oni nisu poznavali jevandjelje Isusovo-Bozje kako?jer tada nije postojala biblija i zakon dekaloga!A jevandjelje je nastalo mnogo kasnije,zato je Gospod i sisao u srce zemlje da (PROPOVEDA) izgubljenim dusama da se svi spasu ko uzveruje da je on Gospod.
Nije slucajno napisana rec (PROPOVEDA)!!!
Ja podrzavam Helsinga!
Pozdrav od Gere.
Peko 71 brate mili sad ugledah da u stihu pise (I) duhovima!?sto se odnosi i na njih.
Pozdrav
Poslednja izmena od urednika: