Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Hm, bez da vređam ili da budem ironičan, shvati ovo kao čistu znatiželju, ali zašto si se onda vratio/la??? Da li je sila gravitacije majke Srbije veća od sile za bogatstvom i sjajem?DA.
Jednom već jesam i opet bi...
Što je tebe sramota što si Srbin?
Treba da bude sramota stranačke majmune, koji partiju doživljavaju ko zavod za zapošljavanje i mesto za naplatu harača...G*vnara je uvek bilo i biće ih, al postoji i kanalizacija...
Uh, kao u pesmi R.Amadeusa: "Otiš'o je svak' ko valja"... Pa šta smo mi koji smo ostali, gomila lenčuga, neradnika, probisveta i kriminalaca??? Ovo kao da gledam BBC ili neko drugo strano đubre... Srbi su varvari, stoka, gamad... Prijatelju, gde god da odeš, ti ćeš samo biti emigrantsko go*no, ne voli te niko... Ne tebe, nego nikog ko dođe sa strane!!!budimo ljudi na mestu ostali smo mi koji nevolimo da radimo ili koji imaju dobar posao na konto siromašnih
onih 20% što nema vezu za posao nemaju šansu ni da se izjasne samo čekam dan kad će ovde neke čipove da nam ugrade i onako plaćamo već za previše budalaština i što je najgore plaćaće i naši čukun čukun unuci
budimo ljudi na mestu ostali smo mi koji nevolimo da radimo ili koji imaju dobar posao na konto siromašnih
onih 20% što nema vezu za posao nemaju šansu ni da se izjasne samo čekam dan kad će ovde neke čipove da nam ugrade i onako plaćamo već za previše budalaština i što je najgore plaćaće i naši čukun čukun unuci