Da Vam se ponudi prilika da radite u inostranstvu, da li bi napustili Srbiju?

Da Vam se ponudi prilika da radite u inostranstvu, da li bi napustili Sbiju?

• Da

Votes: 153 64,8%
  • Ne

Votes: 47 19,9%
  • Ne znam

Votes: 36 15,3%

• Total voters
    236
Član
Učlanjen(a)
10.05.2009
Poruka
455
Evo ovako... Moje skromno mišljenje...:)

Otišla bih najverovatnije u potrazi za svetlijom budućnošću, bilo kakvom šansom za lakši život i sl. Ali ovde ostaju prijatelji, rodbina i sve što volim... Tako da ne znam da li je vredno...
Za sad... Ne!

smile3

Član
Učlanjen(a)
01.09.2009
Poruka
482
Što je tebe sramota što si Srbin?
Treba da bude sramota stranačke majmune, koji partiju doživljavaju ko zavod za zapošljavanje i mesto za naplatu harača...G*vnara je uvek bilo i biće ih, al postoji i kanalizacija...

Deset godina smo uludo utucali (od kako više nema ratova i sankcija) ,a mogli smo zemlju naopačke izvrnuti i istresti svo đubre zavučeno po ćoškovima i budžacima...Samo nek´se zvizne,očas ću posla zavrnuti rukave - neće mi stranačka stoka ubiti fajtersko raspoloženje dok sam živ !

Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
684
Ima nas još, al ovog puta da napunimo kanalizaciju i pustimo vodu kako dolikuje a ne da recikliramo...

Član
Učlanjen(a)
08.09.2009
Poruka
65
Bez razmišljanja bih se spakovao i krenuo,preko si bar plaćen za to što radiš,muka mi je više i od ovih političara koji stalno nešto lažu,i od ovih privatnika što hoće da im radiš za dzabe,muka mi je od nepotizma koji je zavladao drževom jer nepostoji mogućnost da se zaposliš ako nemaš neku vezu bez obzira sto si završio fakultet i što znaš da radiš u struci.Kolega Summer kaže da se tamo radi od jutra do mraka jeste ali se to i lepo plaća, još nisam video ni jednog poštenog "gastabajtera" da se vratio da živi ovde već ovde dođu samo na odmor.Pa da tamo nije dobro verujte mi svi bi se oni vratili nazad.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
16.08.2009
Poruka
932
a cudan je taj srpski inat. mislim da bi mnogi se vratili vec sutra da nije taj inat u pitanju ....
pa sta ce reci komsija ..........

Član
Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
49
budimo ljudi na mestu ostali smo mi koji nevolimo da radimo ili koji imaju dobar posao na konto siromašnih
onih 20% što nema vezu za posao nemaju šansu ni da se izjasne samo čekam dan kad će ovde neke čipove da nam ugrade i onako plaćamo već za previše budalaština i što je najgore plaćaće i naši čukun čukun unuci

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
budimo ljudi na mestu ostali smo mi koji nevolimo da radimo ili koji imaju dobar posao na konto siromašnih
onih 20% što nema vezu za posao nemaju šansu ni da se izjasne samo čekam dan kad će ovde neke čipove da nam ugrade i onako plaćamo već za previše budalaština i što je najgore plaćaće i naši čukun čukun unuci
Uh, kao u pesmi R.Amadeusa: "Otiš'o je svak' ko valja"... Pa šta smo mi koji smo ostali, gomila lenčuga, neradnika, probisveta i kriminalaca??? Ovo kao da gledam BBC ili neko drugo strano đubre... Srbi su varvari, stoka, gamad... Prijatelju, gde god da odeš, ti ćeš samo biti emigrantsko go*no, ne voli te niko... Ne tebe, nego nikog ko dođe sa strane!!!

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849

Ti kao da nemas nikog u inostranstvu ili ti one koje poznajes,serviraju sarene laze.Tek deca nasih u "dijaspori"mogu da ocekuju neki pristojan posao.Za prvu generaciju dosljaka,zna se,hotelski veseraj,kuhinja,gradiliste i ostali intelektualni poslovi.Ima naravno onih koji rade i sa fak,diplomom ali ih je ubedljivo manji broj.I oni prvo zuljaju razne stvari dok ne dodju do nekakvog posla.Nasi uglavnom rade za nase jer domaci nemaju posla ni za svoje,pa sto bi ga davali nekim divljacima,koji usput mozda nemaju ni internet u svojoj zemlji.Njih na kulturan nacin zaduzuju.Ovde kucu mozes da napravis sa koliko toliko para.a bilo gde na zapadu ,takvu istu kucu otplacujes ceo zivot i opet si im duzan.
Tudja trava zelenija.

Natrag