uredničke jurivaka sa posebnim smislom za respekt prema tebi, koji nikad nije izostao s moje strane ,ako se sećaš,nikad nisam imao nakanu da protivurečim bilo kome ovde,kada bi došao do tog dela ili momenta napustao bih redovno temu! vernici o kojima govoriš sa pozicije koja je respektivna,s pozicije jednog ateiste,moraju znati da je u svetu doista jedna delujuća opasnost upravo za potencijalne verujuće,i to kroz podvučeni deo u postavljenoj temi,koji je moguće iz neznanja tog nestašnog neki put prkosnog devojčeta ovde iznet a koja nije moćna da razume smisao Isusovih reči,kao što ja ne želim zanekati da ne bih njoj mogao biti majstor u mešenju kolača u kuhinji,jer nisam sposoban za taku stvar.mislim da je to nepoznavanje smisla od njene strane samo i ne nameravam je posebno ovde pritiskati zbog tog nedostaka.tako ova moja primedba najmanje se tiče nje.namenjena je ozbiljnim tragačima reči,a ona ako hoće može se i sama podučiti ,niko ne brani.čak je i potreba sa njene strane. mir tebi ,izabeliti i svim učesnicima. trudiću se da ne ulazim dublje u ovu diskusiju ako ima primedbe najposle. jer dovoljno je rečeno.Primjedba apsolutno nije bila potrebna, kao ni ove jezičke egzibicije koje nemaju nikakvog smisla. Tema je namijenjena vjernicima, dakle onima koji poznaju Isusovu molitvu i čak je to eksplicitno i rečeno u uvodu teme. mrsavkicu, pokazuješ "sitnu dušu".
p.s. izvinjavam se (nisam primetio promenu u postovima) da sam postavio dva posta jedan ispod drugog)
Poslednja izmena: