Član
- Učlanjen(a)
- 03.10.2010
- Poruka
- 1.305
Nepotrebno je postavljati milion pitanja i time stvarati konfuziju u svojoj glavi.
Ja sam sa ovim nacisto, jer kod mene je svaka kockica istine na svom mestu.
Da je bilo potrebno toliko pitanja - biblija bi ih sigurno sama sadrzavala, ali ona je odredjena i postavlja stvari jednostavno, da ih covek moze razumeti.
"Рекоше му ученици његови: ето сад управо говориш, а приче никакве не говориш.
Сад знамо да све знаш, и не треба ти да те ко пита. По томе вјерујемо да си од Бога изишао.
Исус им одговори: зар сад вјерујете?" ( !6. 29 - 31 )
Verni su jedno sa Ocem i Sinom u prostornom smislu, odnosno - nece vise biti odvojeni, vec ce svi biti skupa.
To podrazumeva i jedninstvo u ljubavi i u Duhu.
"Многи су станови у кући оца мојега. А да није тако, казао бих вам; идем да вам приправим мјесто.
И кад отидем и приправим вам мјесто, опет ћу доћи, и узећу вас к себи да и ви будете гдје сам ја" ( Jovan 14. 2 - 3 )
Da li je Otac, Sin?
Da li je Sin, Otac?
Da li je Otac, Sveti Duh?
Da li je Sveti Duh, Otac?
Da li je Sveti Duh, Sin?
Da li je Sin, Sveti Duh?
Jednostavna pitanja zar ne?
Otac i Sveti Duh nisu Sin, jer izraz SIN je uloga koju je Isus preuzeo rodjenjem na ovom Svetu kao jedna od Bozanskih licnosti.
Za vreme Isusovog prebivanja na zemlji kao Sin, Otac i Sveti Duh su bili na nebu.
Zašto spamuješ svaku temu tvojom dogmom, obrati pažnju šta je tema razgovora.
Vratimo se temi.
Zaško okolišaš? Zar ti pitanja nisu jednostavna i jasna?
Imaš odgovor ili nemaš odgovor?
Da li je Otac, Sin?
Da li je Sin, Otac?
Da li je Otac, Sveti Duh?
Da li je Sveti Duh, Otac?
Da li je Sveti Duh, Sin?
Da li je Sin, Sveti Duh?
Kažeš:
I sveti Duh je Bog zajedno sa Ocem i Isusom
Prvo i prvo ja te nisam pito da li je ili nije? Drugo, to što si ti sada napiso je bogohula, ismejavaš se Bogu kad je rečeno da niko nije kao on i da nema Elohima osim njega.
Kažeš:
Otac i Sveti Duh nisu Sin, jer izraz SIN je uloga koju je Isus preuzeo rodjenjem na ovom Svetu kao jedna od Bozanskih licnosti.
Za vreme Isusovog prebivanja na zemlji kao Sin, Otac i Sveti Duh su bili na nebu.
Sada nisu Otac i Sveti Duh Sin! A malo tu gore si napiso: Otac, Sin i Sveti Duh su JEHOVE, tako?
Ti ne prezaš ni od čega! Samo da podržiš tvoju Adventističku dogmu. Ja bi se stideo kada bi sam sebe kontradiktorno demantovao.