Da li znas da spremis nesto od klope?

Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
275
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Znam da kuvam i volim da kuvam...ali niko ne voli da pojede to sto ja skuvam:(
Ja volim ljuto i onda pretjerujem sa zacinima,samo moje vjerenik to herojski guta sorry
A kolace mrzim da pravim,redovno oplacem ako mi se neki fil dobro ne umuti,ako sta zagori iznerviram se ostavim i povucem se u svoje odaje i placem:fool:
Ali zato volim da jedem bez placa:vorred:

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.027
Ja bih volio da probam nešto od tih tvojih egzotičnih stvari.

Pa ko zna... ako te put nanese u Beograd... :)

Ma spremala sam više puta meso divljači, što baš i ne volim, jer imam problem u glavi. Spremim, svi prste poližu, a ja samo probam i ne mogu da jedem.
A par puta sam spremala puževe, ali ono, sa sve čišćenjem od sluzi što je najgori deo, mada, ako nekome treba recept, neka se javi, ispričaću mu najjednostavniji recept za to, neću ovde da gadim ljude.
Par puta i žablje batačiće, koji su stvarno super, ali mi je žao žabica. :-(
Od svega što se baš i ne sprema često u našim krajevima, najviše volim sve vrste morskih plodova na razne načine.
U principu, dosta često se trudim da sasvim običnim jelima dodam dozu egzotike. Stavim nešto od ne tako običnih začina ili semenja, i sve to dobije neki sasvim drukčiji ukus. yes3

Član
Učlanjen(a)
08.01.2010
Poruka
933
Virsle,znas kako dobre virsle skuvam,uhh izvadim iz kesice i stavim oko 5 minuta da se kuvaju,i stavim ih u tanjir i smazem :D
Niko to ne zna :p

Član
Učlanjen(a)
09.06.2010
Poruka
122
Naravno da znam...hehehe
A majstor sam za testa i paste :)

(nije da se hvalim,ali i drugi su potvrdili :))

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Meni se čini da je pre pitanje da li volite da kuvate nego da li znate... U današnje vreme nekako je to normalno... Prošla su vremena kada je sramota bilo znati kuvati...
Da krenem redom - da snalazim se u kuhinji (i kuhinjskim elementima) i volim da kuvam!
Kuvala sam i dok se nisam udala a udajom sam mogla da uvedem mnoga nova jela koja moji roditelji baš i nisu voleli a muž, muž se vremenom navikao:D (to kao u onom vicu, nisam ni znao šta sve mogu da pojedem dok se nisam oženio...)!
Volim da eksperimentišem sa začinima i spajanjem na izgled nespojivog kao što je piletina i med... Najviše volim da se bavim dekoracijom i aranžiranjem...
Slažem se da je kuvanje vrlo kreativno i pristalica sam teorije da su muškarci bolji kuvari!

Moji specijaliteti su pre svega gibanica i proja ali i leskovačka mućkalica... To kažu drugi a ja volim za sebe da kažem da sam specijalista za ona "brzinska" kuvanja...

Sva kuhinjska pomagala volim sem ekspres lonca... Ako se pasulj nije krčkao 2-3 sata nije pasulj... Bar po meni...

Natrag