Član
- Učlanjen(a)
- 17.11.2009
- Poruka
- 164
hajde važi super idemo. šalim se. Znaš kako kalista šta ako postoji vrsta koja ima mogućnosti prtvaranja onoga što znači život ne u tek takvu lošu hranu nego u plod koji od života jeste.To jest kao što sam već rekao ljudi imaju određene mogućnosti i dalje od toga ne mogu,pa se prema tome niti ljudsko ponašanje ne odnosi na neko pravo životno ponašanje.Ono može biti dobro i pravo ponašanje ali ne i nekih većih ili manjih životnih mogućnosti.Ako me uopšte razumiješ, govorim ti o tome da recimo kad bi ja ili ti imali neku superiornu krv ne bi nam mnogo vrjedila jer naše tjelo nije superiorno.Tada bi se ja i ti i dalje ponašali kao što se i sada ponašamo s tom razlikom što bi nam okoruženje imalo drugačije značenje.A šta ako postoji vrsta koja nije kao mi nego mnogo bolja,jačeg sposobnijeg tjela,duha,sposobna da naše ponašanje promjeni u sebi mnogo prijatnije ponašanje.Ja ne vjerujem u to da postoje demoni kao pali anđeli,niti kažem to.Samo razmišljam o tome da li postoji neka vrsta ili neko zlo sposobno da našu krv iskoristi kao plod,možda plod nekog nešeg čudnog ponašanja koje niti primjećujemo.Ti govoriš o ljudima koji bi na pogrešne načine htjeli da su vampiri,ja ne pričam o tome,nego o tome da možda postoji neka opasna vrsta mnogo sposobna, drugačije nego što mi možemo zamisliti.Eto pitam se šta ti misliš o tome da li možda postoji neka vrsta ili neko zlo koje ima čudne mogućnosti pa i te da našu krv koristi kao plod a ne kao ne pogrešnu hranu.