Član
- Učlanjen(a)
- 22.10.2009
- Poruka
- 688
Ovo baš i nije neki argument, u građanskom ratu na prostoru bivše SFRJ mnoga deca ne preživeše pa danas države i narodi moraju da sarađuju jer život i interesi uvek odnose prevagu. Da ne bude nesporazuma i ja sam protiv ulaska u NATO ali zbog budućnosti a ne prošlosti jer bliska prošlost i sa naše strane ne beše baš svetla.
Argument nije ni tražen postavljeno je pitanje da li smo za ulazak NATO, ne baš tim rečima...
Što se tiče toga da si ti protiv zbog budućnosti a ne prošlosti - e, prošlost je za mene bila jako bitna i vlrlo lična! Bez obzira na retoriku naših političara ne vidim kako bi neko ko nam je tako mnogo zla naneo (krivi su bili pojedinci ili nisu istorija će tek pokazati, a stradala kao i uvek "sirotinja raja" da parafraziram epsku , narodnu...) mogao postati naš novi najbolji drug?!
A komentar da su mnoga deca izgubila živote pa život ide dalje... Moraću opet da parafraziram stihove i pri tom ne želim da budem patetična "... je li rat moranje? Je li rat posao za čoveka? Nikada se rat ne završava! Za majke rat traje sve dok ima sećanja... U njima je ubijena krv krvi, u njima je ubijen očinji vid...."
Poslednja izmena: