Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Da li ste za ulazak Srbije u EU?
Ja sam više za dolazak EU u Srbiju.
Baš tako . 10 godina naša vlada pokušava da uđe u EU , ispunjavaju najbesmislenije zahteve, gej parada i sandučići , samo im noge vire iz njihove bulje jer im je jedini cilj ne da uđu u EU , nego da izotimaju što više kredita i da što više strpaju u džepove, malo im je po 10 milion evra, možda bude inflacija ,.
Ma oterala bi ja sve njih u tri lepe... , Srbija može sama da se hrani ,ne treba nam niko . Ne trebaju nam krediti ,
samo da dođe neko sa korbačem i da rastera ovu bandu koja radi protiv svoje "kuće" .
10 godina? Hoćeš da kažeš da pre 10 godina nije bilo ničeg? Problemi ove države su stari više decenija (neko bi rekao i vekova, al' ja bih ovde stao). Ovi današnji, šta god radili, neće imati mnogo uticaja na celokupnu istoriju Srbije. Zašto? Pa zato što je Srbija postala mala, siromašna i beznačajna u svetu još pre njih. Još 1945. smo postali beznačajni, a ostalo je stizalo polako. Srećno vreme? Otvorio sam takvu temu već. Srećno vreme - sunovrat Srbije. Dovelo nas je trenutne situacije.Baš tako . 10 godina naša vlada pokušava da uđe u EU , ispunjavaju najbesmislenije zahteve, gej parada i sandučići , samo im noge vire iz njihove bulje jer im je jedini cilj ne da uđu u EU , nego da izotimaju što više kredita i da što više strpaju u džepove, malo im je po 10 milion evra, možda bude inflacija ,.
Ma oterala bi ja sve njih u tri lepe... , Srbija može sama da se hrani ,ne treba nam niko . Ne trebaju nam krediti ,
samo da dođe neko sa korbačem i da rastera ovu bandu koja radi protiv svoje "kuće" .