Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
zatvorite temu,imamo psihopatu :blum3:Ja sam,izgleda,jedini psihopata ovde...
Stvarno mi je to prvo palo na pamet,da je ocekivala da ce ga videti na sahrani...
Verovatno postoji korelacija između ovakvog odgovora i psihopatskih karakteristika ali ovo nije ni blizu dovoljno da bismo nekome dali takvu "dijagnozu".
E, sad mene zanima, kako je taj psiholog/psihijatar izvršio selekciju među tim tačnim odgovorima? Naime, nikako nije isključeno da su i "normalni" ljudi mogli dati tačne odgovore. Ili se radi o trendu?Ovu "zagonetku" je dao jedan psiholog/psihijatar zatvorenicima u jednom zatvoru. Uočio je da "točan" odgovor daje dio zatvorenika. Taj dio je imao psihopatske karakteristike ličnosti.
Ovu "zagonetku" je dao jedan psiholog/psihijatar zatvorenicima u jednom zatvoru. Uočio je da "točan" odgovor daje dio zatvorenika. Taj dio je imao psihopatske karakteristike ličnosti.
Ko je to uradio? Gde je to uradio? Kada je to uradio? Gde je objavljen rad?
I očeva imena, radi genetikeI daj imena svih psihopata koji su odgovorili tačno,kao i njihove matične brojeve!
Ko je to uradio? Gde je to uradio? Kada je to uradio? Gde je objavljen rad?