Član
- Učlanjen(a)
- 24.09.2010
- Poruka
- 544
Reference trenutno nemam, ali pokušat ću potražiti.
Nemoj me pogrešno shvatiti, ali internet je prepun lažnih istraživanja, rezultata, nalaza i sličnog; zbog toga me i zanimaju reference.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Reference trenutno nemam, ali pokušat ću potražiti.
Nemoj me pogrešno shvatiti, ali internet je prepun lažnih istraživanja, rezultata, nalaza i sličnog; zbog toga me i zanimaju reference.
O bez brige, moja prva pomisao kad vidim na tv-u ili net-u rezultate "istraživanja" je: koliki je uzorak i statistička značajnost.
I očeva imena, radi genetike
Hehehe, možda, potencijalni!Osnovne karakteristike psihopata jesu nesposobnost za razvijanje empatije i ne briga za osećanja i dobrobit drugih, odnosno usmerenost samo na svoju dobrobit. Čim osećaš sažaljenje i nastojiš da razumeš, znači da nisi psihopata
Bas me zanima sta mislite...
Jeeeeej Nisam psihopata. Mozda sam samo previse emotivna i to na svoju stetu... Nekako mi je bitnije da svi drugi budu zadovoljni a meni kako budeOsnovne karakteristike psihopata jesu nesposobnost za razvijanje empatije i ne briga za osećanja i dobrobit drugih, odnosno usmerenost samo na svoju dobrobit. Čim osećaš sažaljenje i nastojiš da razumeš, znači da nisi psihopata
NE! Volim zivotinje vise nego ljude. Posebno mace...Jesi li kao mala mučila životinje?