- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Nema tu jezika simbola.
Ako je jezik simbola peimeni ga na subotu kao sen.
Kako god okrenuo sa subotom na isto ti dođe. Subota je u kategoriji čiste i nečiste hrane i židovskih blagdana i mlađaka, i baš ništa kršćane ne obvezuje što se toga tiče.
DOSLOVNO!
Bog je to rekao a pre toga čitaj razlog zašto su mu se gadile te stvari i valjda ćeš shvatiti kako to ima svoje značenje u tom vremenu jer po tvom igranju jednom je doslovno kad je subota sen a kad treba žrtva onda je simbol ma nemoj.
Naravno da je subota sjena. Niti je subota kršćanima uvjet niti pokazatelj spasenja.
Bog je IZRAILJU naredio u onom vremenu da budu svetlost svetu i to piše i oni nisu bili a od pagana se ne traćži oko za oko već stepenica iznad a to je PRAŠTANJE jesi čuo za tu reč?
A Bog će u svoje vreme staviti na tas svačija dela i tad će umesto kamenja ići teža stvar.
Možeš li bar to upamtiti?
Zašto bih ja pamtio što ti pišeš, kad ti ionako sam sebe slijedećeg dana demantiraš.
Ko pominje Kornelija...i koji smisao je u tome?
A ko kaže da Duh Sveti silazi samo na one što imaju neka DELA...o čemu ti to ovde sad pričaš?
Ja spominjem Kornelija, a to o djelima nešto ti se pobrkalo.
To je Slape BOLJI PUT o kojem Paja govori a ti ga NE NALAZIŠ.
To nije uslov da bi bio prihvaćen ali je posledica Duhovnog rođenja da se Bog ljubi i drži Njegova reč koja je zapovest a subota je Božja reč sve dok poglavica kaže da nije.
Zato i jesu za Isusa rekli da je kopile, subotu im skrnavio.
Aha, skoro da jesi.
Bog je rekao da MOLE a ako to ne čine imaju greh.
A ako subotom beže imaju još jedan.
Može li to stati pod šeširić?
A kada čovjek subotom izvadi vola iz bunara, kome ide grijeh? Čovjeku ili volu?
Jesi li čuo za propagandni program, vidim da jesi i njime se baviš.
Ne brini, neću ja tebi zanimanje uzeti. I mogu ti reći da ti je propaganda zaista mizerna.
Ti si neka predhodnica Franji pa već godinama pokušavaš osporiti ono što on sad kaže da treba uništiti a to je verovanje u pisanu reč u Bibliji.
Riječ je najprije izgovorena i onda kasnije zapisana. Crkvi pripada i jedna i druga, tako da tvoja rabota nije ništa drugo nego skandalozno razglabanje o nečemu što ti i ne pripada.
Ti nemoj odmarati ko te tera da odmaraš?
Ti radi subotom Bog to voli,On je samo Jevreje mrzio i zatirao zbog odmora a ti dobijaš željezni križ.
Možda mu zbog ovoga Jevreji i uzvraćaju, Sina mu zovu kopile.
Tvoja logika je senzacija uzmeš iz 66 glave jedan red i staviš u simbol a drugi u doslovno značenja pa opet simbol i ponovo doslovno...remek delo čak bi ti se i Jelena divila.
Ti si je i napustio jer ti se nije divila.