- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Vidi, nemam ja problem sa Antiohom Epifanom i drugim vekom p.n.e, već pitam za onaj citat iz Jovanovog otkrivenja ko je tamo onj ČOVEK ZVER što će ŽIV dočekati Isusa?
Zašto uvek bežiš od odgovora, sad ja kako neznam i pitam te.
Jedan od sedmorice, tako piše sveti Ivan, a ti otkrio da Ivan laže i da je osmi od osmorice.
Progonstava je uvek bilo i biće ali ja te pitam za ono progonstvo iz Otk. gde piše BLAGO MRTVIMA OD SAD,
Tamo čitamo kako će se poglavica obožavai kao Bog i njegov kip i sliku će morati obožavati i klanjati i piše biće UBIJANI svi koji to ne budu činili.
Opet kao neznam i pitam te zašto bežiš od pitanja?
Ma, ti sve znaš, nema veze što je krivo. Bolje i krivo nego nikako.
Ma hde bi ti podmetao i izvrtao moje reči...LJUDI SLAP JE SAMO POŠTENJE NIKAD ON NEBI NIŠTA PODMETAO I IZVRTAO sem što mu se ponekad to desi ne svaki put.
Posijao si ti po svim forumima, hoćeš da citiram?
Ništa ti nisi razumeo ali baš NIŠTA.
Tebi nikeko ne odgovara istina već pribegavaš lukavom načinu gde ćeš kao ti u poverenju mene predstaviti jer niko ne čita i ne vidi ko šta zastupa pa im treba novi Sveti Duh u vidu Slapa.
Ti bi im očito uvalio "duha Lavića". Ne brini, nisam ti ja konkurencija u tome.
Isus ima svoju crkvu i ona se nalazi među svim narodima koji veruju u Isusa.
CELA BIBLIJA pravi jasno razdvajanje Jevreja i PAGANA ili NEZNABOŽACA čitaj na SVIM mestima sve poslanice i UVEK ćeš čuti Jevreji i PAGANI ili NEZNABOŽCI ili NE OBREZANI jasnu razliku a što ti ne čitaš niti znaš šta ti ja mogu.
I onda? Je li Isus osnovao Crkvu ili nije? Mogu li neobrezani u Kristovu Crkvu ili ne mogu?
Bog prihvata pagane kroz veru a isto tako proroštva i Pavle kažu da će vreme Jevrejima doći TEK kad uđe PAGANA koliko treba opet ih razdvaja kao grupe ali spasava po veri.Papstvo kao uporište okultiozma i Vavilonskog nasleđa je zatiralo iz paganstva VERUJUĆE i iz Jevreja VERUJUĆE i to će raditi kao što piše dok Isus ne dođe. Kako satana piožuruje svog poslužnika iz Vatikana tako znamo da će brzo Isus doći. Da će sesti u hram piše u proroštvima i Pavle potvrđuje proroke. Da nosi na glavi onu piramidu kao riblju glavicu nosi da je hulno hulno je. Da je na sedam gora jeste. Da nisu štedeli stado nisu.Da neće štedeti stado neće to čitamo u Otk. 13 glavi biće UBIJANI.
Dva najveća "zatirača" "VERUJUĆIH" bili su Ignacije Antiohijski i Justin Mučenik. Obojica svjedoče da blaguju pravo tijelo i pravu krv Kristovu, Lavić bi za njih rekao da su "babilonski kanibali". Justin Mučenik je i dobio nadimak Mučenik jer je po predaji bio najrevniji "zatirač VERUJUĆIH", a kažu da mu je specijalnost bila zatiranje "VERUJUĆIH Jevreja". Zna ovo Lavić, oni su za Lavića vučine.
Nereče ti ništa na ona dva pitanja otkud subota u milenijumu i zašto da mole da subotom ne beže?
Pouči ti ljude, nije li bolje da budu poučeni u tvome duhu?