Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Mislis stvarno da se Ris predstavlja kao Zaokret?
Moguce...
Da ono da ih Isus Navin nije uveo u pocinak ali Hristos nas uvodi u sabat.
Коначно! Јер суботаре није увео, зато и говори о другом дану. Није недеља или било који дан седмични, већ оно што је Лаодикеја написао, па оспорио (самом себи).
I ja sam imao isto mišljenje kao ti dok nisam ozbiljnije počeo čitati Bibliju. Pa fariseji i nisu držali subotu, Isus jeste i apostoli i prvi hrišćani. Ni ja tebi ne mogu opisati koliko mi je lakše od farisejstva i neznabožačke nedelje.Ја сам имао исто мишљење као ти и Трипо док нисам прочитао ту главу. Слушајући адвентисте, деловало ми је веома истинито. Са друге стране, нико није могао да ми појасни ово што сада ја другима објашњавам. Онда су ми се потпуно отвориле очи. Не могу ти описати то ослобођење од фарисејства. Тај осећај ће ти исто посведочити свако ко је скинуо тај јарам (коме је Господ скинуо јарам).
Nisi dokazao da su apostoli držali nedelju. Ko umanjuje Isusovo vaskrsenje. Bitan je čin a ne dan.Ја нисам рекао да ми смета дан као дан (субота или недеља, сви су ми дани исти), али само разумевање оног што је апостол Павле написао суботарима Јеврејима о седмом и новом другом дану, ослободило ме је преваре суботара. Ја нити мрзим суботу, нити је то могуће. А вас су инфицирали мржњом и страхом од дана када је Господ Васкрсао. Али човек сам бира, па уживај у слободи од нас незнабожаца и пагана.
Eto pitam Slapa da mi objasni kako se to sedmicna subota ispunila na Hristu i on ne moze. Mozda ti mozes?
Uvodi u pokoj jednog novog zivota na nebu, ali se taj nebeski zivot dobija poslusnoscu zapovestima i izgradnjom karaktera po uzoru na Isusa Hrista koji je odrzao svaku zapovest - u visini rasta Hristova.
"Mi držimo nedelju umesto subote, zato što je Katolička crkva na Saboru u Laodikeji (336. n.e) prenela svetost subote na nedelju." (Katehizis Katoličke crkve za obraćenike, str. 50)",