Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Znači subota je data samo jačima , baš mije drago štosam žensko i slavim NEDELJU .Da je subota i za ženu ne bi pisalo da je subota za čovjeka.
Pa čovjek je vrsta a ne pol.
Upravo je suprotno.
Сад самом себи контрираш. Као да ја кажем: јесте плаво, али ипак није плаво него зелено јер је неко пре 5000 година фарбао у зелено. Нема везе што сад треба да буде плаво са чим се слажем. Слажем се, али се и не слажем...збрка ми је мало у глави!
Ако пише да се вером улази у покој, са којим правом кажеш да није? Нико не спомиње заповести, већ веру, да се не упадне опет у гатку неверства. Опет није како пише, него како ти кажеш.
Pa čovjek je vrsta a ne pol.
Uredu zašto se kaže ovaj čovjek .
Zamene ćete svi reć ova žena .
Dali je to isto
Vrsta čega, mahunarki? Nedavno si napisao kako i nema razlike između čovjeka i životinje, nije valjda da zaista misliš da je čovjek životinjska vrsta.
E kada bi ti znao šta sam ja napisao.
Dokazi da sam rekao da se u pokoj ulazi SAMO verom i da se slazem ali se ne slazem.
Jasno se vidi da ti ne poznaje dobro pojam vere - odnosno sta to uopste znaci.
Vera u bibliji nije prazna misao koja je puko prazno ispovedanje.
Vera u bibliji se manifestuje kroz ostvarivanje zive zajednice sa Bogom i Isusom Hristom koja se postize trazenjem da nam se Bog otkrije i da u nama izvrsi unutrasnju promenu svojim Svetim Duhom.
Ova promena podrazumeva - da ako smo do tada isli jednim putem krseci Bozanske principe morala zapisane u deset zapovesti ( klanjali se drugim Bogovima, ugadjali sebi, krali, cinili preljube, ne postovali tudju imovinu..itd ), mi od tada kada nam je data sila Svetoga Duha da nas nanovo rodi - idemo jednim sasvim diametralno razlicitim putem od dotadasnjeg.
Bog od tog trenutka obnavlja nasu palu gresnu prirodu i navodi nas da vise ne krsimo ni jednu zapovest.
Mi ne moramo cak ni da se trudimo i da trubimo pred sobom, Bog cini u nama da se ponasamo po nasim prirodnim sklonoostima po novom moralnom bicu koji je on usadio u nas.
To je ziva vera ciji je proizvod poslusnost zapovestima.
Bez toga - vera je prazno ispovedanje.
Upravo reci '''да се не упадне опет у гатку неверства'' su najveci dokaz da su Jevreji upravo upali u gatku neverstva krsenjem Bozjih zapovesti i Subote i da iz tog razloga nisu mogli uci u obecanu zemlju.
Apostol Pavle savetuje da mi '''NE UPADNEMO U ISTU GATKU NEVERSTVA''' krseci zapovesti i Subotu, vec da kroz veru dopustimo Bogu da nas promeni i ucini da ne krsimo ni jednu zapovest - kako bi mogli uci u samo nebo i novu zmlju nakon Hristovog drugog dolaska.