Ako griješiš, bit će kasno kada to budeš vidio. Zato te još jednom pitam:
Što ćeš reći ako se pokaže
da nije prolazno?
Što ćeš reći tada Bogu zašto si i sebe i druge uvjeravao u laž,
i tako ih privodio zlu?
Jer spasenje ne zavisi od vakcine i ne vakcine kako god. Već od odluka u životu.
Tako je. Ali odlukom da staneš na stranu "Covid-boljševizma", koji pod parolom zaštite sviju, planira svojevrsni pokolj čovječanstva, presudio si i samome sebi što se tiče vječnog života - pakla.
Ovde se pak ne radi o religiji već o nauci pre svega. A hrišćanin nije pozvan da se suprotni nauci, i posebno merama u sprečavanju zaraze već da hrišćanin svojim primerom prvi pokaže lojalnost....
Znaš li ti što je znanost (nauka)? Znanost je "
kritičko" propitivanje činjenica i na temelju toga donošenje konzekventnih stavova. Bez onog "
kritičko", naprosto nema znanosti, to je
paraznanost. A ja tebe sada pitam. Ako
određeni znanstvenici i glavnostrujaški mediji zaista žele
promovirati znanost i znanstvena dostignuća, zašto ne upriliče TV sučeljavanja na kojima će biti i oni znanstvenici koji
drugačije tvrde!? Gledam sinoć na HRT-u upravo diskusiju o "Covid potvrdama", i gle čuda. Pozvani "
znanstvenici" u emisiju, njih
petoro, a rezultat -
6:0 za "Covid-boljševike". Kako 6, pomislit će netko? Pa lijepo, svih petoro "znanstvenika" i voditeljica TV emisiji pripadaju "Covid-boljševicima". Zato je strašna uvreda zdravom razumu, kada voditeljica, kao sinoć u toj emisiji, pita jedog od "Covid-boljševika": "
Što vi mislite zašto ljudi ne vjeruju ovome što vi kao znanstvenici ovdje iznosite?"
Tako da sa mnogih aspekata(naučnog, Biblijskog) ovde sam uveren da ovo nije povezano sa nekim naročitim Bilblijskim predviđanjem koje od nas očekuje specifičnu akciju za datu situaciju.
Ja sam iz istih razloga, i znanstvenih i teoloških, na potpuno suprotnoj strani. Jer ja mislim, i vjerujem, da nema ništa sa znanošću, dapače suprotnost je znanosti,
kružok petoro "znanstvenika" + voditeljica Covid-boljševikinja" na kojemu je
onemogućeno kritičko promišljanje, jer je zabranjen pristup znanstvenicima koji imaju drugačije stavove.