Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Evo ulazio sam u smrdljivi kontekner pun masonskih laži i za tebe izvadio malo duhovne hrane i čućemo ko laže Lakiću:Taramana , pa ti sve vreme iznosis neistine a ne ja.
Ja ni jednu neistinu nisam do sada izneo, a ti u svakom komentaru iznosis iskljucivo samo neistine, i to si uradio i u ovom poslednjem, iznoseci gomilu neistina protiv Ellen White, i da je ona navodno nesto pisala i ako nije, jer si izvrnuo njene reci.
Evo ulazio sam u smrdljivi kontekner pun masonskih laži i za tebe izvadio malo duhovne hrane i čućemo ko laže Lakiću:
Čujmo prvo šta je žig.
,,Jovan je bio pozvan da vidi narod različit od onih koji se klanjaju zveri i njenoj ikoni tako što svetkuju prvi dan u sedmici.SVETKOVANJE TOGA DANA JE ŽIG ZVERI.,, (4T.str.251-1876 god.)
Evangelizam str.180-1899 god.),,Žig zveri je papski dan od odmora.,,
(7BC str.980-1900 god.) ,,Kada proba bude došla,jasno će se pokazati šta je žig zveri.TO JE SVETKOVANJE NEDELJE.,,
ČUJMO ŠTA VEŠTICA KAŽE O PEČATU:
,,Znak ili pečat Božji otkriva se SVETKOVANJEM SEDMOG DANA SUBOTE...,, (8T str.117-1904)
Ja citirah Bibliju ko sve odmara subotom a veštica tvrdi da je odmor pečat tako svi sa volom i živinom odmaraju i time primaju pečat jer kaže veca ko subotom odmara pečati se a ko nedeljom odmara prima žig jasno i jednostano za one sa razumom.
I konačno biser koji je VRH vecinog naprezanja da uhvati glas sa Oriona i onda izbacuje ovo smeće:
,,ŽIG ZVERI JE UPRAVO ONO ŠTO JE REČENO DA ĆE BITI. (ona sebe potvrđuje a onda...)SVE ŠTO JE POVEZANO S TOM TEMOM NIJE JOŠ DO SADA PRAVILNO SHVAĆENO NITI ĆE BITI (VIDOVITA veca ZNA da niko neće razumeti njen žig i onda dalje kaže...)SHVAĆENO NITI ĆE BITI SHVAĆENO SVE DOK SE KNJIGE NE BUDU OTVORILE,,
A onda će biti KASNO kad vide kako ih nepismena masonka žonglirala.
Lakiću,jel nedelja vama okultistima žig JESTE!
Jel subota vama nevernicima pečat JESTE!
Da li se deli žig od 1844 vama DA a drugima NE. Vi možete kupovati a nemate žig....ko pogreši Jovan ili masonka?
Kako to od postanja do 1844 nedelja je Božji prvi dan a od tad mutira u žig koji je razlog za to?
Znači mi praznujemo Božji praznik koji je i Pavle praznovao Pedesetnicu koja UVEK pada u nedelju i onda primamo žig jer nas Bog prevari pa nam podbaci nedelju da praznujemo i odmaramo ili tvoji okultisti lažu nevernike a oni nama verujućima pokušavaju prodati Orionsku magiju.
I dobije istrorijske dokumente i kaže TO NIJE DOKAZ nego ZAKLJUČAK.
Totalna besmislica, po Miretu onda nije ništa bilo u istoriji jer su to zaključci.
Zapeli ste za Popovica jer niko drugi vam ne moze posluziti, pa opet i njegove reci vadite van konteksta.
Zakljucak je kada neko nesto izvodi na osnovu dokaza, ovo nisu ni zakljucci jer Popovic ne daje dokaze za tvrdnje a ne dajete ih ni vi tamo gore..
Za ostalo Tripo, pa zar stvarno? Zapeli ste za mene, za licnost, za iskrenost, pa stvarno bezveze.
Zamerate coveku koji razumno razmislja i proverava svaki "dokaz", zamerate mu sto vam ne veruje, pa suludo.
Pa da sam ja neposten covek, ne bi priznao da si ti od mnostva "ne-dokaza" dao i jedan "dokaz", ono sto je izjavio Euzebije, ali to treba i proveriti...
I uvek se pokazalo da sam bio u pravu sto vam ne verujem.
Zato stvarno izvinite sto vam ne verujem, i sto vas proveravam!
Ponavljam i po ko zna koji put, ili ste vi gluvi ili se pravite gluvi, da bi sebe opravdali? Problem nije meni menjati crkvenu pripadnost dogmu i verovanje, vec je problem STO VI NE DAJETE NIKAKVE DOKAZE ZA SVOJE TVRDNJE!
I to ponavljam po ko zna koji put - od svih je najmanje meni problem da predjem u adventiste, jer cak bi i cast za mene bilo da ja predjem, jer je moje prezime veliko u adventistickom svetu i moji su osnovali crkvu na ovim prostorima..
Ja sam tamo i odrastao..
Moji rodjaci su na istaknutim pozicijama u crkvi, svi su tamo!
Neki su u australiji, neki su i ovde..
Imajte to na umu, ako vec pricate o "stahu i sramu" da za mene ne bi bilo sram, vec cast i otvorilo bi mi mnoga vrata, vi i ne znate kako je kad udjes u crkvu i tamo ti svi iskazuju cast zbog prezimena..
Ali ja necu Hrista izdati zaradi onoga sto mi nude ljudi!