Stvarnoslap je postavioi pitanje:
Gdje je u svim ovim tvojim citatima "Rimokatolička crkva"? Sjeti se, tvrdio si kako sami katolici priznaju da je "njihova Rimokatolička crkva" nešto mijenjala. Dakle, lagao si, ito bezočno. I dobro je da svi mogu vidjeti čime se adventisti služe.
Slape, hvala na pitanju.
Evo gde sam ja to procitao:
Pitanje iz Katehizma: “Koji je dan Subota”
Odgovor: Subota je dan subotni.
Pitanje: Zasto svetkujemo nedelju umesto Subote?
Odgovo: MI PRAZNUJEMO NEDELJU ZATO STO JE KATOLICKA CRKVA PROMENULA SVETOS SA SUBOTE NA NEDELJU.” The Convert’s Catholicism of Catolic Doctrine (1957) p. 50.; BC 9.p 886
Posto izgleda da si obnevideo, zato sam napisao velikim slovima i podvukao da sliucajno ne promasis.
Nego gde je odgovor na moja pitanja?
Da te podsetim; Pitao sam, da li je ovaj tvoj Katehizam izneo istinu ili nije?
Imas li odgovor ili da ostavimo da nije rekao istinu?
Zbog cega si nas celo vreme ovde lagao?
Sramota nad sramotama!
A KADA CES ODGOVORITI NA OVO:
Pitanje: Odkada je pocelo svetkovanje suboite?
Odgovor: Od stvaranja sveta, jer tada je Bog blagoslovio sedmi dan i pocinuo od svih dela svojih (1. Mojsoijeva 2,3).
Pitanje: Kada je ta ZAPOVEST BILA OBNOVLJENA?
Odgovor: U starom zakonu, onda kada je Bog dao zapovesti Mojsiju na Sinaju pisane Njegovim prstom na dve ploce kamene. (2. Mojsijeva 20).
Ako imas postenja i hrabrosti,kazi sada jasno pred ljudima, KADA JE POCELO SVETKOVANJE SUBOITE? NA SISNAJUY ILI U EDEMU?
Ti si tvrdio za vreme Zidova na Siunaju. Katehizam tvrdi da si rekao neistinu.
Sta ti na to kazes, da li si ti rekao istinu a Katehizam laze?
Da li si jednom shvatio, sta pise u tvom Katehizmu?
ZAPOVEST O SUBOTI JE OBNOVLJENA NA SINAJU, a nije tada prvi put dara.
Slape, hoces li imati hrabrosti da nam objasnis zbog cega se ti suprotis svim dokazima pa i svojim biskupima, kardinalima i ucenju tvoje Crkve?
Mi te necemo pustiti da balavis makar sta ovde, nego od tebe ocekujemo objasnjenje. Shavti nismo mi daca, niti je ovo obdaniste. Vladaj se kao zreo covek ili vrati se u obdaniste.
Gukni golube ako smes!
Gdje je u svim ovim tvojim citatima "Rimokatolička crkva"? Sjeti se, tvrdio si kako sami katolici priznaju da je "njihova Rimokatolička crkva" nešto mijenjala. Dakle, lagao si, ito bezočno. I dobro je da svi mogu vidjeti čime se adventisti služe.
Slape, hvala na pitanju.
Evo gde sam ja to procitao:
Pitanje iz Katehizma: “Koji je dan Subota”
Odgovor: Subota je dan subotni.
Pitanje: Zasto svetkujemo nedelju umesto Subote?
Odgovo: MI PRAZNUJEMO NEDELJU ZATO STO JE KATOLICKA CRKVA PROMENULA SVETOS SA SUBOTE NA NEDELJU.” The Convert’s Catholicism of Catolic Doctrine (1957) p. 50.; BC 9.p 886
Posto izgleda da si obnevideo, zato sam napisao velikim slovima i podvukao da sliucajno ne promasis.
Nego gde je odgovor na moja pitanja?
Da te podsetim; Pitao sam, da li je ovaj tvoj Katehizam izneo istinu ili nije?
Imas li odgovor ili da ostavimo da nije rekao istinu?
Zbog cega si nas celo vreme ovde lagao?
Sramota nad sramotama!
A KADA CES ODGOVORITI NA OVO:
Pitanje: Odkada je pocelo svetkovanje suboite?
Odgovor: Od stvaranja sveta, jer tada je Bog blagoslovio sedmi dan i pocinuo od svih dela svojih (1. Mojsoijeva 2,3).
Pitanje: Kada je ta ZAPOVEST BILA OBNOVLJENA?
Odgovor: U starom zakonu, onda kada je Bog dao zapovesti Mojsiju na Sinaju pisane Njegovim prstom na dve ploce kamene. (2. Mojsijeva 20).
Ako imas postenja i hrabrosti,kazi sada jasno pred ljudima, KADA JE POCELO SVETKOVANJE SUBOITE? NA SISNAJUY ILI U EDEMU?
Ti si tvrdio za vreme Zidova na Siunaju. Katehizam tvrdi da si rekao neistinu.
Sta ti na to kazes, da li si ti rekao istinu a Katehizam laze?
Da li si jednom shvatio, sta pise u tvom Katehizmu?
ZAPOVEST O SUBOTI JE OBNOVLJENA NA SINAJU, a nije tada prvi put dara.
Slape, hoces li imati hrabrosti da nam objasnis zbog cega se ti suprotis svim dokazima pa i svojim biskupima, kardinalima i ucenju tvoje Crkve?
Mi te necemo pustiti da balavis makar sta ovde, nego od tebe ocekujemo objasnjenje. Shavti nismo mi daca, niti je ovo obdaniste. Vladaj se kao zreo covek ili vrati se u obdaniste.
Gukni golube ako smes!
Poslednja izmena: