Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Gde je ta tema, ovaj pretraživač ovde ne može da je pronađe. Da li bi ste mogli, molim vas, da postavite link do te teme?
Voleo bih da pročitam to vaše iskustvo.
Ja takodje zivim za taj dan kada ces ti propovedati Hrista a ne Jehovu!!!!nisi ni svestan kad pominjes Sv Duha da je to Duh Bozji odnosno sam Bog!!!ali neka ti Bog oprosti,jer Isus rece neznaju oni sta je Duh Sveti jer ga ne poznaju zato ga i nemogu primiti jer ga neznaju.@laodikeja
Oni koji Božju riječ proučavaju sa željom da Sveti Duh prosvijetli njihova srca, neće ostati u tami o značenju Riječi
živim za taj dan kada češ ti početi propovjedati Krista srcem a ne mozgom kako su te naučili
Ha,ha,ha,ha e jesi lajik...................Nisam cuo glasove, taj kontakt koji sam opisao je bio putem automatskog pisanja.
Demoni su uvek tu oko nas, pitanje je da li smo predani potpuno Bogu, i time pod Bozjom zastitom da nam oni ne mogu nauditi, ili prilaziti da nas kusaju.
mnogi misle da su primili svetoga Duha jer su im to obećali i dali crkvene vođe. a jovan kaže da to moiže dati samo Isus.no oni nikad ne odu u gornju sobu kao apostoli po obećanje.rimljanima,8.16.stih je bitan.Ja takodje zivim za taj dan kada ces ti propovedati Hrista a ne Jehovu!!!!nisi ni svestan kad pominjes Sv Duha da je to Duh Bozji odnosno sam Bog!!!ali neka ti Bog oprosti,jer Isus rece neznaju oni sta je Duh Sveti jer ga ne poznaju zato ga i nemogu primiti jer ga neznaju.
Pozdrav.
Mozes li me upoznati sa tim izrazom, i pojasniti ga malo, sta znaci 'automatsko pisanje' ? Mozda i znam sta znaci ali ne pod tim izrazom, a ne bih zeleo da spekulisem i pricam napamet.