Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
нострадамус је продукт есена,тако да су се они придржавали његовог писања,и он је лажан као и многе друге ствари које су нам сервиране.
a sto se tice Bogorodice , evo ja ukratko da kazem ti me ispravi ako gresim.
Bogo-rodica , Majka Isusa Hrista Marija(Merjem) koja ga je Rodila Bez Oca .. ? slazem se sa tim , ali to BOGO-Rodica jel znaci da je Boga Rodila ?
-pogledaj tekst odavde
http://serbianforum.org/religija/80619-da-li-mi-imamo-dovoljno-vere-u-boga-4.html#post248911
-mislim da se istina trazi od korena , a koreni su svakako samo Isusove Reci.
znaci li to da se njoj odaje veca pocast nego Bogu Ocu ? il se mozda i njemu odaje takva pocast ? Da Bog nije 'u nju zivot udahnuo' nebi ni postala majka , a to pokazuje koliko je Bog veliki , i dal ona zasluzuje klanjanje, a Bog otac ne ?
shvatam ja to sto hoces da kazes za majku , i slazem se , ali Isus nije mnogo svoju Majku pominjao vec ce Oca mnogo vise..
Sve ce se saznati staje tacno kad Isus dodje.da nebi citirao neke postove , reci cu prvo za ono sto je Ana Ana rekla da je bio covek od krvi i mesa, sto je tacno, ali nije istina da nije poslat kao mesija i da nije dosao da uputi narod, i da je rodjen od majke device. a nemogu se nikako sloziti sa slobadidi koji tvrdi da je Isus Bog, jer dovoljno je da razmislis da li bog place ? oseca bol ? spava ?? ne , to rade ljudi a ne Bog , tako da Isus nije Bog, niti Bozji Sin, vec mozemo reci da je Bozji Poslanik koji je dosao da uputi zalutali narod kao i sto su pre njega radili ( David, Mosjsije.. ) i da li je Isus ikada rekao da je Bog ? ili cak Bozji Sin ? (mislim na jevandjelja pisana u njegovo vreme) tj njegove reci , a ne posle njega.. rekao je jednom prilikom da je Bozji Sin, ali isto tako je rekao da su svi ljudi Bozja deca , sto znaci da sebe nije stavio na vise mesto od ostalih. sto se tice starog i novog zaveta hriscanstva i ostalog , nebih o tome... a sto se tice teme Isusov Dolazak, mogu vam reci sta ja znam, po Svetoj Knjizi Muslimana Kur'anu, koja je Bozja objava , jer u njom nema nijedne jedine greske niti ima nesto sto nije dobro za ljude. isto tako ima i mnoga cuda koja se u 20. i 21. pronalaze , a pisana su u 7 veku .. a kaze se : Da Isus Nije Umro, niti je razapet cak , i da je Uzdignut kod Boga, i da ce se vratiti, ali to ce biti veliki predzak smaka sveta kao sto neki i o tome govore. ako nekog zanima moze procitati knjigu Isa ce Doci ima je na netu lako se nalazi a autor je : Harun Yahya. muslimanska verzija i citati iz Kur'ana ali Bog je jedan , tako da mislim da nema razloga za predrasude.
Bilo bi lepo kad bi pojedini dali izvor odakle crpu svoja razmišljanja. Tako, na primer, divxbyjasmin u svom pianju od 01.04.2010 u 20.14 časova citira delove iz jedne zanimljive knjižice,ne navodeći je kao izvor, pa da samo kažemo koja je, ko je izdavač i ponešto citiramo iz njenog predgovora.
Knjiga je: "Kršćanstvo: istina o kršćanstvu kroz historiju, vjerovanje... knjige, učenje (studije, analize, rasprave)" autor : Dr Mustafa Šahin, a deo iz predgovora autora, u kom vidimo da je to udžbenik pisan u Islamabadu 1991 godine veli:
"Opasnost crkvenih zvona zakucala je na vrata nadležnih na afganistanskom univerzitetu, odjelu za versku delatnost i džihad privremeno smeštenom u Pakistanskom gradu Preševaru. Ovaj univerzitet pruža sve usluge afganistanskim studntima i borcima koji su gosti u bratskom Pakistanu."
Za one željne znanja, knjiga je prevedena i štampana u Zenici 1417 h.g. ili 1997, u prevodu Hasana Popare. Knjiga je posvećena "aktivistima na polju islamske delatnosti." Tako barem u njoj piše.