da nebi citirao neke postove , reci cu prvo za ono sto je Ana Ana rekla da je bio covek od krvi i mesa, sto je tacno, ali nije istina da nije poslat kao mesija i da nije dosao da uputi narod, i da je rodjen od majke device. a nemogu se nikako sloziti sa slobadidi koji tvrdi da je Isus Bog, jer dovoljno je da razmislis da li bog place ? oseca bol ? spava ?? ne , to rade ljudi a ne Bog , tako da Isus nije Bog, niti Bozji Sin, vec mozemo reci da je Bozji Poslanik koji je dosao da uputi zalutali narod kao i sto su pre njega radili ( David, Mosjsije.. ) i da li je Isus ikada rekao da je Bog ? ili cak Bozji Sin ? (mislim na jevandjelja pisana u njegovo vreme) tj njegove reci , a ne posle njega.. rekao je jednom prilikom da je Bozji Sin, ali isto tako je rekao da su svi ljudi Bozja deca , sto znaci da sebe nije stavio na vise mesto od ostalih. sto se tice starog i novog zaveta hriscanstva i ostalog , nebih o tome... a sto se tice teme Isusov Dolazak, mogu vam reci sta ja znam, po Svetoj Knjizi Muslimana Kur'anu, koja je Bozja objava , jer u njom nema nijedne jedine greske niti ima nesto sto nije dobro za ljude. isto tako ima i mnoga cuda koja se u 20. i 21. pronalaze , a pisana su u 7 veku .. a kaze se : Da Isus Nije Umro, niti je razapet cak , i da je Uzdignut kod Boga, i da ce se vratiti, ali to ce biti veliki predzak smaka sveta kao sto neki i o tome govore. ako nekog zanima moze procitati knjigu Isa ce Doci ima je na netu lako se nalazi a autor je : Harun Yahya. muslimanska verzija i citati iz Kur'ana ali Bog je jedan , tako da mislim da nema razloga za predrasude.
Iz ovog teksta mogu da zakljucim da si ti musliman koji jako malo zna o Pravoslavlju.
Gospod Isus place kad se saoseca sa Marijom i Martom zbog smrti njihovog brata Lazara, on se tu i potresa u duhu-to je ono sto Isusu daje coveciju prirodu, ali Isus takodje zapoveda mrtvome ustani i on ustane, on vaskrsava coveka-to je ono sto pokazuje da Gospod Isus ima i Bozansku prirodu. Ne samo u ovom cudu, vec kroz celu njegovu propoved mozemo videti da su njegovi postupci teandristicki (u isto vreme i boziji i coveciji)...
Ovo dole sto pise da ce Gospod Isus ili kako Muhamed kaze Isa, ja ne osporavam, ali je to jos jedan prisvojen deo od Hriscana, kao sto su npr. da se uz dzamije grade one "kupole" ne znam kako se zovu to ste uzeli od nasih zvonika, vasa klanjanja su kopija nasih velikih metanija i td i td... Ovo kazem ne da bi te uvredio, vec zato sto si ti rekao da Gospod Isus nije jedan od Svete Troice. A Gospod Isus kaze da ce posle njega mnogi lazni proroci doci...