Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
A zašto bog nije u paklu? Ono što je on uradio, ako je prema bibliji, jeste sadizam. Mirno je gledao kako se iživljavaju nad njegovim rođenim sinom dok ga razapinju na krst. Zamislite šta će taj isti bog vama da uradi ako dospete u raj. Moraćete da mu se dodvoravate na najponiznije načine. Ovo me podseća na Vučićeve poltrone...
( SISAO U VREME NOJEVO I PROPOVEDAO PREPOTOPNIM LJUDIMA -
Sišli ste vi odavno s uma čim se bakćete ovakvim glupostima.
Tema deluje kao iz časopisa Naša krmača. Nisam mogao da odolim.
Pitao sam gde piše da je ljudima -telima propovedao?
Tebi nikad nije dosadno uvek izvrneš reč i verglaš mantru koju niko ne traži...pitam uvek jedno a ti nudiš drugo što veze nema sa pitanjem...programiran.
A zašto bog nije u paklu? Ono što je on uradio, ako je prema bibliji, jeste sadizam. Mirno je gledao kako se iživljavaju nad njegovim rođenim sinom dok ga razapinju na krst. Zamislite šta će taj isti bog vama da uradi ako dospete u raj. Moraćete da mu se dodvoravate na najponiznije načine. Ovo me podseća na Vučićeve poltrone...
1.Петрова 3:19
19 Kojim sišavši propoveda i duhovima koji su u tamnici....
То проповедање су биле за њих речи осуде,а повезано је са 2.Петровом 2:4
4 Jer kad Bog ne poštede anđela koji sagrešiše, nego ih metnu u okove mraka paklenog, i predade da se čuvaju za sud (DK)
4.Заиста, Бог није поштедео анђеле који су сагрешили, него их је бацио у тартар и предао у мрачне јаме да их сачува за суд.)(NW)