- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Sve je KROZ NJU postalo..."krou nju"..šta ti to govori? Nego šta je nego posrednik.
Zašto ja pak kroz reč sve stvoreno? On jeste posrednik...
Zato što je Riječ Bog.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sve je KROZ NJU postalo..."krou nju"..šta ti to govori? Nego šta je nego posrednik.
Zašto ja pak kroz reč sve stvoreno? On jeste posrednik...
Pogresno, jer upravo sve zasnivam na bibliji i ovo mogu dokazati biblijom i samo biblijom, ali to nije tema. O tome sam vec nasiroko govorio na drugoj temi i sve sam objasnio. A ti ovo odbacujes zato sto su ti verovanja tvoje crkve draza nego istina!Pa tu je po tvom pisanju onda sve jasno.
Ti svoje stavove ne zasnivas na bibliji
na apokrifnoj Enohovoj knjizi koja nema veze sa biblijskim Enohom
vec spada u red gnostickih spisa u kojima se prikriveno propagira mnogobostvo kroz mnogobozacka ucenja koja se u tim spisima nalaze.
Djavo nema tu mogucnost jer on nije Bog, niti bi mu to bilo dozvoljeno kada bi imao kojim slucajem mogucnosti
Zato što je Riječ Bog.
Zašto ne direktno? Mora da postoji posrednik. Zašto Jovan ne kaže "sve je kroz Boga postalo", već kaže sve je kroz Reč postalo...a Reč i Bog dva pojma..."Reč beše sa Bogom".
Ceo satanizam je zasnovan na seksualnom odnosu, nagonu, na golotinji i raznim perverzijama.. To nije tako bez razloga!
Demoni nisu uopste pali andjeli, oni su "ruzni" mali, klempavi i slicno, a nastali su ukrstanjem. Odatle i tkz. "vanzemaljci". Dok su djavo i njegovi andjeli lepi.
To citamo u satanistickoj literaturi da je on sebi nacinio potomstvo i to po ugledu na Boga koji je takodje to uradio! Vrhunac toga ce biti dolazak antihrista, koji takodje treba da se "rodi" na zemlji!
A covek se bavi cak kloniranjem, pa mu je dozvoljeno? On ima mogucnost a djavo nema?
Kada bi Bog odmah ubio djavola i ne bi mu dozvolio da dokaze svoje tvrdnje, sva stvorenja bi posumnjala u Bozju pravednost! On bi ispao tiranin! Zato mu je sve dozvoljeno.. U pitanju je politika...
Iv 1,1: i Riječ bijaše Bog.
Reč je projavila Boga.
Čuj, "Riječ je projavila Boga"!?!?
Dakle, bez te Reči..ne bi moglo ništa postati.
Jovan kaže:"..i bez Nje(Reči) ništa nije postalo što je postalo" Jovan 1,3